De leukste tweets tijdens de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle


De mooiste en leukste tweets tijdens de bruiloft van Harry en Meghan

Afgelopen zaterdag 19 mei 2018 was het zo ver: the Royal Wedding 2018. Prins Harry en Meghan Markle zeiden het ja-woord tegen elkaar in het prachtige Windsor Castle, omringd met hun familie en vrienden. Omdat Meghan natuurlijk al beroemd was voordat ze zich verloofde met Harry waren er aardig wat sterren aanwezig. Het hele evenement werd gefilmd en live uitgezonden, dus iedereen kon meegenieten. 

Dit zijn de leukste tweets.

Sprookje

Het lijkt wel een sprookje hoe Harry en Meghan elkaar hebben ontmoet. Ze zagen elkaar voor het eerst op een blind date (stel je voor, een blind date met een prins!) en werden langzaamaan verliefd. Meghan is natuurlijk beroemd omdat ze een actrice is, maar eigenlijk is ze een hele gewone Amerikaanse vrouw. Het viel kijkers op dat de bruiloft wel héél erg op die uit een sprookje lijkt.

Moeders

De moeder van Meghan, Doria Ragland, zat natuurlijk vooraan in de kerk. Wat veel kijkers opviel was dat ze helemaal alleen zat. Meghans vader, Doria’s ex, ligt op het moment in het ziekenhuis en kon dus niet aanwezig zijn bij zijn dochters huwelijk. Mensen vroegen zich wel af waarom Doria geen familielied of vriendin bij zich had. Tekenaar Mark Knight laat zien dat Doria helemaal niet alleen zat, maar dat de geest van Lady Diana haar vergezelde. Wij krijgen er kippenvel van…

 

Relatie

Het onderstaande filmpje laat zien dat ondanks het verschil in afkomst de twee toch heel goed bij elkaar passen.

Liefde

Tot slot delen we een fragment van de BBC waarin je goed kunt zien dat de liefde tussen Harry en Meghan er vanaf spat. Halverwege het fragment zie je Harry fluisteren: “You look amazing. I’m so lucky” (‘je ziet er geweldig uit. Ik heb zo’n mazzel’). Ze kijken elkaar lachend aan en je ziet dat de liefde echt is.

Lees ook: Trouwen op dit bijzondere schoeisel, zou jij het doen?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: Videostill YouTube