Twitteraars waarschuwen B&B Vol liefde-Jacob: ‘Rennen!’

jacob b&bVoor zijn vrouwen lijkt hij niet de ‘ware Jacob’. 

Aan zijn inzet ligt het niet, maar toch lukt het Jacob, de B&B-eigenaar in Portugal, maar niet om een connectie te maken met zijn dames. 

Geen interesse

Voor de kijkers van B&B Vol liefde is het een beetje een vreemde gewaarwording… De vier dames die naar Portugal zijn afgereisd om Jacob te leren kennen hebben het prima naar hun zin in de villa, maar veel interesse in Jacob hebben ze niet. De liefde is dan ook ver te zoeken. 

Vlucht nu het nog kan

Op Twitter heerst inmiddels dan ook de mening dat Jacob zo snel mogelijk moet ‘rennen’ nu het nog kan. De fans van het RTL-kijkcijferkanon zijn niet gecharmeerd van de manier waarop de dames reageren op Jacob. Ook vinden ze het niet kunnen dat het hechte viertal zich compleet lijkt af te sluiten van hun gastheer en potentiële nieuwe liefde. Om nog maar niet te spreken over het feit dat hem werd verweten dat hij zijn zieke ex jarenlang heeft verzorgd. 

Arme Jacob

“Arme Jacob. Vier bemoeizuchtige Karens die totaal geen respect hebben voor hem en zijn prachtige B&B, hem continu de les lezen en kleineren… heb me zelden zo geërgerd tijdens een tv-programma… Run Jacob… RUN!!”, schrijft Twitter-gebruiker Julie_191419.

Overdonderend

Ook RenskeValk kan het gedrag van de dames niet waarderen. “Ik vind die overdonderende vier vrouwen een beetje zielig voor Jacob. Hij kan weinig goed doen.” 

Populaire hashtag

Kimsalabim2 doet ook haar zegje in de populaire hashtag #benbvolliefde: “Van die vier bij Jacob doet geen eentje moeite om hem te versieren of iets met hem samen te doen. Di hebben het zo leuk samen dat het ze niet zou boeien als Jacob een weekje zou verdwijnen.” 

B&B Vol liefde is iedere maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4 rond 20:30. Ook zijn de afleveringen te bekijken op Videoland. 

Lees ook: Koppels die dít ding doen hebben de langste relaties

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland