Vader Anna Nooshin overleden: ‘Ik had gehoopt je nog een keer te zien’

Vader Anna Nooshin

De vlogster deelt een emotioneel filmpje via Instagram

Anna Nooshin liet gisteren in een bericht op Instagram weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige influencer deelde een filmpje waarin te zien is hoe haar vader in het Nederlands een prachtige boodschap voor haar heeft. Hoewel Anna wist dat er een dag zou komen waarop ze afscheid van hem zou moeten nemen, heeft ze het er heel moeilijk mee. ”Ik had stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of vast te kunnen houden”, zo schrijft ze bij het bericht op Instagram.

”Ik wist dat de dag zou komen dat je er niet meer zou zijn”, schrijft Anna.

Anna Nooshin

De van oorsprong Iraanse Nooshin plaatste een video waarin is te zien hoe haar vader haar toespreekt. Het filmpje doet haar zichtbaar veel, want ze houdt het niet droog bij het zien van de beelden. De twee hebben elkaar al langere tijd niet gezien. ”Ondanks het verleden en de afstand tussen ons, besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen. Je gekke trekjes, je romantische geest, je kwetsbaarheid. Ik weet dat je het zwaar vond om te leven op deze wereld maar je bleef eigenlijk altijd vechten en lachen”, schrijft Anna in het Instagram-bericht.

Boodschap

Anna sluit haar post af met een boodschap aan haar vader. ”Ik beloof je dat ik altijd door zal gaan, mijn best zal blijven doen en goed voor iedereen zal blijven zorgen. Ik hoop dat je nu rust hebt gevonden en dat je een plekje voor ons vrij houdt daarboven.’’

Lees ook: Halfbroer Meghan Markle zoekt weer contact

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Instagram