Vaderdag: BN’ers delen de liefste kiekjes van hun pa

Vaderdag foto's

Veel BN’ers zetten hun vader in het zonnetje met foto’s uit de oude doos

Ter ere van Vaderdag besloten ook veel BN’ers deze week de mannen in hun leven in het zonnetje te zetten. Op social media delen de beroemdheden veel lieve berichten met oude en nieuwe foto’s van hun papa’s. Ook degenen die hun vader moeten missen staan stil bij deze bijzondere dag en halen mooie herinneringen op. Van Nederlandse zangers tot Britse prinsen: dit zijn de liefste foto’s van Vaderdag.

Hereniging

Voor Trijntje Oosterhuis is het een heel bijzondere Vaderdag. Omdat de zangeres negatief getest is op het coronavirus, kan ze haar vader voor het eerst sinds maanden weer in de armen sluiten.

View this post on Instagram

Vandaag is het Vaderdag en begin ik met mijn eigen vader @huuboosterhuis die ik gisteren na maanden van afstand eindelijk weer een moment in mijn armen mocht sluiten ❤️. Wij worden regelmatig getest op het corona virus ivm de TV opnames van @wewantmorenl. En ik ben negatief! DUS mocht ik knuffelen. Het eerste wat in mijn hoofd op kwam was gelijk naar mn oudere toe te scheuren!! En dan voel je gelijk hoe diep het zit! De liefde voor je vader en moeder! Ze even vast te mogen houden wat normaal zo van zelf sprekend is. Maar nu een kort uniek bijna stiekem moment! Even dicht bij mn lieve mooie sterke creatieve aandachtige talentvolle kwetsbare zachte rustige ambitieuze fanatieke scherpe beetje dove geïnteresseerde ouwe geïnspireerde Vader te mogen zijn!! Love ❤️ you pappa and more ❤️#Vaderdag #fathersday #huuboosterhuis

A post shared by Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) on

Shirma Rouse vertelt haar vader in een liefdevolle post hoe dankbaar ze voor hem is.

View this post on Instagram

VADERDAG! Inmiddels 40jaar ben ik gezegend met deze man als vader! Een man die mijn moeder op handen draagt! Een man die er altijd is! Een man die ervoor heeft gekozen om in ons zijn kinderen te investeren! (Muziek, landbouw, educatie, het milieu) Een man die liefde voor God ons heeft bijgebracht! Een man die mij en mijn 3 broertjes en zusje heeft gestimuleerd om altijd het uiterste uit onszelf te halen! (Be the BEST at what you do!) Een man waar ik af en toe bonje mee heb! 😂😂😂(maar ik weet dat het vanuit liefde komt)❤️ Een man die ik van jongs af aan hebt bewonderd voor zijn kennis en aanzien in de maatschappij! En het feit dat hij MIJN VADER IS! Vandaag zet ik je even in het zonnetje papa! Maar stiekum kunnen al mijn vrienden beamen dat ik dat altijd doe! Ik ben dankbaar dat jij mijn vader bent! I give God all the praise that he blessed us with you! HAPPY FATHER’S DAY PAPA! Love your first born! ❤️❤️❤️❤️❤️ #everydayisfathersdayforme #papa #opa #mydadrocks #blessed

A post shared by Shirma Rouse (@shirmarouse) on

Rachel Hazes gaat voor deze bijzondere gelegenheid ook op de foto met haar vader.

View this post on Instagram

Vaderdag 🌟

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Dave Roelvink deelt een gouwe ouwe met vader Dries.

View this post on Instagram

A FATHER AND A FRIEND❤️

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Thomas Berge gaat steeds meer op zijn vader lijken.

Gemis

Voor veel mensen is Vaderdag ook een moeilijke dag, omdat ze een dierbare ouder moeten missen. Een paar BN’ers blikken terug op mooie herinneringen aan hun inmiddels overleden ouders.

“In mijn hart is het elke dag Vaderdag! Ik zal je nooit vergeten,” schrijft Frans Bauer bij een foto van zijn in 2015 overleden vader.

Ook Wendy van Dijk moet haar vader iedere dag nog missen.

Royals

In het buitenland werd dit weekend ook Vaderdag gevierd met familiefoto’s. Zo laat het Britse koningshuis twee speelse foto’s zien van Prins William met zijn drie koters.

Prins William zelf heeft zijn glimlach ook niet van een vreemde. Deze foto met vader Prins Charles werd een paar maanden geleden gemaakt en ter ere van Vaderdag gedeeld.

Lees ook: Dochter biecht op: Ik negeer mijn moeder omdat ze mijn vader twee keer bedroog

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Robin Utrecht (Trijntje), Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk (Frans), Hollandse Hoogte, fotograaf: Mario Nap (Shirma)