Verdacht plekje zorgde voor ‘slapeloze nachten’ bij Linda de Mol

Linda de Mol

De presentatrice vertelt openhartig over deze spannende dagen

Linda de Mol heeft de gewoonte om tegen het einde van het jaar eens uitgebreid door de foto’s op haar telefoon te gaan. Met zo’n drukke agenda is het namelijk niet gek dat je soms vergeet wat er allemaal gebeurt in een jaar. Door terug te blikken kom je alle mooie momenten en herinneringen weer tegen – al komen ook de minder leuke dingen weer voorbij. 

Verdacht plekje

Scrollend door haar foto’s komt Linda een foto tegen van een echo. De foto is begin september gemaakt tijdens een routineonderzoek bij de gynaecoloog. In het voorwoord van haar eigen blad LINDA. blikt ze terug op deze periode. Tijdens het bezoek zag har arts een verdacht plekje op haar blaas, waarop hij aanraadde iemand ernaar te laten kijken. “Ook de huisarts keek wat bezorgd naar de foto en verwees me door naar de uroloog”, vertelt de presentatrice. “Het wachten duurde maar een paar dagen, maar ik had het intussen gegoogeld en dat zorgde voor slapeloze nachten waarin ik me voorbereidde op een eventueel slechtnieuwsgesprek.”

Littekenweefsel

Dat slechtnieuwsgesprek kwam er gelukkig niet. Het plekje bleek littekenweefsel te zijn van een operatie die Linda als kind had ondergaan. Gelukkig was het dus niks ernstigs. Toch heeft de spannende gebeurtenis de blondine aan het denken gezet. “2021 was het jaar waarin ik besloot nog meer te genieten van elke dag en heel erg dankbaar te zijn voor elk gezond jaar”, sluit ze af in het blad.

Lees ook: Linda de Mol negatief over vervangster Chantal Janzen: ‘Het is pijnlijk’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress