Ken je Vicki Stubing uit The Love Boat nog? Zo ziet ze er nu uit!

Vicki Stubing The Love Boat

Het jonge meisje speelde de dochter van Kapitein Stubing

Wie kent het schattige meisje niet die de rol van Vicki opnam in de populaire serie The Love Boat? De rol werd gespeeld door de nu inmiddels 53-jarige actrice Jill Whelan. Op 11-jarige leeftijd speelde ze de dochter van Kapitein Merrill Stubing. Benieuwd hoe ze er ruim 40 jaar later uit ziet? Lees dan snel verder!

The Love Boat

De Amerikaanse televisieserie The Love Boat was een groot succes van 1977 tot 1986. Op het grote cruiseschip volgden we met plezier de levens van onder andere Kapitein Merrill Stubing, Dr. Adam ‘Doc’ Bricker, Burl ‘Gopher’ Smith, bartender Isaac Washington en natuurlijk de schattige Vicki Stubing. De passagiers en bemanning van The Love Boat beleefden tal van romantische avonturen. In Nederland was de serie voor het eerst te zien bij de VARA.

Jill Wehlan als Vicki Stubing

Het bekende kindsterretje Jill Whelan werd door de producenten van The Love Boat ontdekt nadat ze haar in een reclamespot van M&M hadden zien spelen. In 1979 maakte ze haar debuut in de populaire serie en ze vertolkte tot 1986 de rol van Vicki. In een eerder interview laat de actrice weten met veel plezier terug te kijken op deze jaren. Eén van haar favoriete momenten was een dansscène die ze samen met niemand minder dan Gene Kelly en Ginger Rogers mocht uitvoeren.

Benieuwd hoe Vicki Stubing er nu uit ziet? Kijk dan snel op de volgende pagina.

Pagina 1/2