Victoria Koblenko onherkenbaar door nieuwe, blauwe coupe

Victoria Koblenko nieuwe coupe

Door het blauwe kapsel van de actrice kennen we haar bijna niet terug

De 39-jarige actrice Victoria Koblenko is niet vies van een complete verandering van haar uiterlijk. Zo meet ze zichzelf regelmatig een nieuwe haarstijl aan. Ditmaal ruilt de jonge moeder haar blonde lange lokken in voor een strak, blauw kapsel.

Victoria Koblenko nieuwe look

Afgelopen weekend deelde de actrice een foto van haar nieuwe look op Instagram. Haar blonde haren maken plaats voor lichtblauwe lokken. Net als de kleur, krijgt haar kapsel ook een nieuwe look. Victoria heeft nu namelijk een pony. En die is weer terug van weggeweest, zo laat de actrice weten in haar bericht op Instagram. “Pony! Die heb ik gemist!”

Blauwe coupe

Het lijkt erop dat Victoria niet alleen maar positieve reacties heeft ontvangen over haar nieuwe look. “Aan jullie reacties te zien… Ach wat zou er van me overblijven als ik iets aan zou trekken van wat anderen vinden”, is de duidelijke mening van de Oekraïense. Tenslotte deelt Victoria nog een tip met haar volgers op Instagram. “Wist je dat dit gekleurde haar veel en veeeel minder minder tijd kost om bij te houden dan ‘gewone’ highlights?”

Vier Handen Op Eén Buik

Onlangs was Victoria samen met haar man Evgeniy Levchenko te zien in het programma Vier Handen op één Buik. In het programma begeleidden de actrice en haar man de jonge Jennifer. Ze vindt haar eerste zwangerschap erg spannend en Victoria helpt de aanstaande moeder om haar zorgen weg te nemen. Ook Evgeniy speelt een belangrijke rol in het programma om de aanstaande vader Robert te begeleiden.

De aflevering met Victoria Koblenko en Evygeniy Levchenko gemist? Kijk het hier terug.

Lees ook: Zwangere Jenna Dewan deelt prachtige foto’s van zwangerschapsshoot

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Victoria Koblenko | Beeld: Videostill YouTube