Victoria Koblenko deelt speciale foto die ze niet eerder durfde te plaatsen

Victoria Koblenko

Op Instagram praat ze openhartig over het moederschap

Velen vierden gisteren Moederdag en zetten hun moeder in het zonnetje. Voor Victoria Koblenko -die in 2016 moeder werd van zoontje Kiy- was het ook een bijzondere dag. De actrice deelde een speciale foto op Instagram en vertelt waarom ze dit kiekje niet eerder durfde te plaatsen.

Victoria deelt op Instagram dat er slechts vijf procent kans was dat ze moeder kon worden.

Zwanger

In 2016 werden Victoria en haar vriend Evgeniy Levchenko de trotse ouders van zoontje Kiy. Tijdens de zwangerschap kon Victoria niet met volle teugen genieten, omdat ze vaak angstig was. “Op deze foto had ik nog geen idee wat het was om een moeder te zijn. Ik was dankbaar, maar vooral angstig”, begint de actrice haar bericht op Instagram. “Want er was zo’n vijf procent kans dat ik ooit moeder zou kunnen worden. Daarom heb ik deze foto nooit durven posten voor de geboorte”, gaat ze verder.

Ode aan moeders

Victoria is ontzettend dankbaar dat ze moeder mocht worden en realiseert zich nu ook wat haar moeder voor haar heeft gedaan en betekend. De actrice noemt het the gift of life. “Het grootste cadeau denkbaar. Voel die dankbaarheid vandaag, op welke manier je dat ook gepast vindt.” Ook steekt ze haar volgers die geen moeder meer hebben een hart onder de riem. “Dit moet ook een bittere dag zijn voor sommigen van jullie die jullie moeders moeten missen.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moederdag! Op deze foto had ik nog geen idee wat het was om een moeder te zijn. Ik was dankbaar, maar vooral angstig. Want er was zon’n 5% kans dat ik ooit moeder zou kunnen worden. Daarom heb ik deze foto nooit durven posten voor de geboorte. Maar het besef wat je mama voor je heeft gedaan en betekend kwam pas na de geboorte. The gift of life. Het grootste cadeau denkbaar. VOEL die dankbaarheid vandaag, op welke manier je dat ook gepast vindt. Dit moet ook een bittere dag zijn voor sommigen van jullie die jullie moeders moeten missen. Deze foto is genomen enkele weken voor ik zelf moeder mocht worden door @marcelkrijger Я знаю, что #деньматери празднуют в разных странах в разные дни, но сегодня мы празднуем этот день в Голландии. Спасибо всем мамам за то, что вы учите нас приумножать вашу безграничную любовь! И особенно спасибо моей маме, чей вклад в мою жизнь я только по настоящему начинаю понимать с тех пор когда я сама стала мамой. . . . . . #mama #mamazijn #moederdag #moederworden #trotsemama #liefde #alleenmaatliefde #moeder #pregnancyphoto #bump #preggobelly #preggomama #babybump #babybumplove #zwangerebuik #zwanger #деньмамы #zwangerschapsfotografie

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Lees ook: Zwanger worden? Dit is waarom je dan eerst je gewicht moet checken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Victoria Koblenko | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk