Video: Willem-Alexander en Máxima gaan viral in het buitenland met dit filmpje

willem-alexander en máxima
Willem-Alexander en Máxima gaan helemaal los

Afgelopen zaterdag lieten Koning Willem-Alexander en Máxima zien dat ze eigenlijk hele gewone mensen zijn. Ze woonden namelijk het concert van Sting en Shaggy bij op Paleis Soestdijk. En nee, ze zaten niet in een luxe VIP-ruimte, ze stonden gewoon mee te swingen tussen het publiek. Dat ging niet onopgemerkt…

Ze gaan helemaal uit hun dak!

Optreden

Zaterdag 7 juli gaven de zangers Sting en Shaggy een gezamenlijk optreden op Paleis Soestdijk. De bekende namen en het stralende weer trokken vele bezoekers, zo ook Willem-Alexander en Máxima. Wij dachten eerlijk gezegd dat ze het concert in een omgeving zouden bijwonen met meer privacy, zoals de eerste rij stoelen of een VIP-ruimte. Niets is minder waar, want ze liepen en stonden gewoon tussen het publiek. Gezellig, toch?

Video’s

Natuurlijk is het niet iedere dag dat je de koning en koningin tegen het lijf loopt. Daarom zijn de twee ook veelvuldig op video vastgelegd.

Onze Koning en Koningin hebben duidelijk genoten, kijk ze lachen en stralen:

Swingen

Toen de zanger Shaggy het podium betrad, konden de twee helemaal los gaan. Shaggy is bekend van onder andere de nummers It Wasn’t Me en Hey Sexy Lady. Niet bepaald de eerste liedjes waaraan je zou denken bij de muzieksmaak van de Oranje’s. Maar dat hadden we blijkbaar mis, want de handjes gaan de lucht in wanneer Shaggy Hey Sexy Lady ten gehore brengt. Dit zien we de stijve Kate en William nog niet zo snel doen… Dit merkten ze in het buitenland ook op, want het filmpje gaat de hele wereld over.

Lees ook: Kate Middleton had déze jurk van de Zara aan en nu wil iedereen deze jurk hebben

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill YouTube