Vier Handen Op Eén Buik-kijkers in een deuk om Angela Groothuizen

Angela Groothuizen

Angela maakte een wel heel grappige opmerking

Sinds gisteren kunnen we weer genieten én een traantje wegpinken bij het gloednieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik. Enne, er zijn weer een hoop bekende moeders opgetrommeld die de aanstaande jonge moeders bijstaan tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Een daarvan is Angela Groothuizen, die in de aflevering van gisteren behoorlijk veel indruk wist te maken op de kijkers.

Goede steun

In de eerste aflevering helpt Angela Groothuizen de zestienjarige Amy Marissa op haar weg naar het ouderschap. Amy Marissa kan wel wat hulp gebruiken tijdens haar zwangerschap, omdat haar 17-jarige vriend Björn in een gesloten instelling zit voor zes maanden. Angela weet Amy Marissa goed te helpen, iets wat ook is opgevallen bij de kijkers. Op Twitter wordt Angela namelijk “een tof mens dat warmte en kracht uitstraalt”, genoemd.

Wandmeubel

Enne, er is één opmerking waar kijkers enorm om moeten lachen. Angela omschrijft de bevalling namelijk op een hilarische manier. “Het voelt als een wandmeubel dat eruit moet”, zo omschrijft The Voice-coach het. Aha! Naast Angela kunnen de aanstaande jonge moeders in het nieuwe seizoen op hulp rekenen van niemand minder dan Maxime Meiland, zangeres Leona Philippo en realityster Channah Koerten. Ook parents Airen Mylène en Taeke Taekema maken hun opwachting in het programma. Karin Bloemen en Victoria Koblenko gaan voor de tweede keer moeders bijstaan.

Tot slot zou deze kijker Angela wel vaker terug willen zien in Vier Handen Op Eén Buik.

Lees ook: Hilarisch: ‘Mijn bovenburen zijn zo luid in bed dat ik dít nummer door het plafond speel’

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress