Barman Viktor openhartig over vriendin met MS: ‘We passen ons aan’

De ziekte heeft hun leven flink veranderd

We kennen Viktor natuurlijk allemaal van het programma First Dates, waarin hij avond na avond de lekkerste cocktails maakt voor de kandidaten. De barman met de mooiste ogen van Nederland, lijkt op tv altijd vrolijk en gezellig. Toch heeft hij het lang niet altijd makkelijk. Een jaar geleden werd namelijk MS geconstateerd bij zijn vriendin. Dat zette hun leven in één klap totaal op z’n kop.

MS

Op 1 maart 2019 kreeg Viktors vriendin te horen dat ze MS heeft, een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Mensen die lijden aan MS krijgen vaak te maken met klachten als vermoeidheid spraakproblemen en tintelingen. Door deze diagnose veranderde het leven van de twee totaal. “Het gaat relatief goed, maar je past er ook je leven op aan. Het is niet meer zo dat je dingen ‘eventjes’ kan doen”, legt Viktor uit voor de camera van Shownieuws.

Belangrijke momentjes

Voorheen waren Viktor en zijn vriendin gewend om allerlei dingen spontaan te ondernemen. Omdat zijn vriendin nu een stuk minder energie heeft, moeten ze de tijd beter indelen. “Er gaat veel tijd in belangrijke dingen zitten. Dat is ook weer wat goeds. Je geniet van de belangrijke momentjes. Je probeert er wat moois van te maken met z’n tweetjes”, aldus de First Dates-ster.

First Dates

De bekendste barman van Nederland is zelf dus al een poos gelukkig in de liefde. De First Dates-kandidaten die aan zijn bar plaatsnemen, zijn dat niet. Voor hen en andere vrijgezellen heeft Viktor nog wel wat tips. Bekijk deze in de video hieronder.

Lees ook: Ashley Graham showt lichaam na bevalling: ‘Nog steeds dezelfde ik’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BNNVARA, fotograaf: Estera Marysia