Zo ziet het voedingspatroon van Meghan Markle eruit

Als Meghan streng voor zichzelf is, eet ze het volgende

Als een ding over Meghan Markle een feit is, is het wel dat de Hertogin van Sussex er altijd tiptop in orde uitziet. Haar haar zit prachtig, haar outfit is om door een ringetje te halen en ze heeft ook nog eens een prachtig figuur. Het laatste vraagt echter wel om wat inspanning. De 37-jarige moet namelijk erg streng voor zichzelf zijn wanneer het op haar voeding aankomt.

We weten niet zeker of Meghan nog steeds zo streng voor haarzelf is wat eten betreft.

Voedingsschema

Voor Meghan Markle zich met prins Harry verloofde, was Meghan een bekende actrice. Ze vertolkte de rol van Rachel Zane in de hitserie Suits en wanneer ze aan het filmen was, lette ze erg goed op wat ze at. In een interview met de Amerikaanse website Delish vertelde ze destijds wat ze at wanneer ze aan het filmen was. Haar voedingsschema zag er dan als volgt uit:

  • Bij het opstaan: heet water met citroen
  • Als ontbijt: havergrutten met banaan en agavesiroop
  • Lunch: salade met iets van proteïne (bijvoorbeeld kip)
  • Snack: Appel met amandelboter en zeezout
  • Voor het diner: Groen sapje
  • Diner: Pasta met courgette, veel Parmezaanse kaas en een glas wijn

Kaas en patat

Wanneer Meghan niet aan het filmen was, hield ze zich aan een minder streng eetregime. Ze begint de ochtend graag met een omelet met verse kruiden en kaas op toast en als lunch neemt ze graag zeevruchten, al is ze ook niet vies van een frietje. “Ik hoop altijd met meerde mensen te lunchen, zoadat we een portie friet kunnen delen”, vertelde Meghan destijds aan de website. In de avond gaat Meghan overigens vaak voor een soepje.

Lees ook: Dit gaan de meest opvallende tekenen zijn dat Meghan Markle zwanger is

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Delish | Beeld: Videostill