Volgers Quinty Trustfull ondersteboven van haar ‘killerbody’

De presentatrice zit nog altijd strak in haar vel

Hoewel Quinty Trustfull (47) een druk leventje leidt, verliest ze haar eigen gezondheid nooit uit het oog. Fit en gezond blijven staan bij Quinty hoog in het vaandel. De presentatrice begint haar dag daarom geregeld met een yogasessie en deelt dit dan ook graag met haar volgers. Gisterochtend plaatste de brunette een kiekje van zichzelf in een yogapose en dat leverde haar een stortvloed aan complimenten op. Haar volgers raken niet uitgepraat over haar ‘killerbody’.

Dat de presentatrice 47 jaar is, zou je beslist niet zeggen!

Stretch

Quinty Trustfull start haar dag graag met een ontspannende yogasessie. Zo ook gisterochtend. De Koffietijd-presentatrice plaatste een foto op haar Instagram van zichzelf in een lenige yogahouding. ‘Goodmorning, let’s stretch it out and start this day’, schrijft Quinty bij de foto. ‘Best way to start the day.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorning, let’s stretch it out and start this day🤸🏽‍♀️ #stretching #yoga #beststartoftheday #yogaposes

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

‘Killerbody’

Volgers van de presentatrice hebben het maar over één ding: het prachtige lichaam van Quinty, dat maar al te goed zichtbaar is in enkel een top en shorts. Lingo-presentator Jan Versteegh roemt Quinty om haar ‘killerbody’ en hij is niet bepaald de enige met lovende woorden voor de brunette. ‘Wat een lijf… Jaloers!’, zo schrijft iemand. Een andere reactie luidt: ‘Strak, zeg!’ Eén ding is zeker: wij tekenen ervoor om er op 47-jarige leeftijd nog zo uit te zien als Quinty!

Lees ook: Sylvie Meis ontslagen als presentatrice vanwege ‘te gewaagde’ kleding

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Anneke Janssen