Wat een vreselijk nieuws voor zangeres Tina Turner

Wat verschrikkelijk voor Tina

Tina Turner heeft verschrikkelijk nieuws te verwerken. Haar zoon Craig Turner is op 59-jarige leeftijd overleden. De politie van Los Angeles gaat niet uit van een misdrijf. Ze denken dat Craig zichzelf van het leven heeft beroofd. 

Wat verschrikkelijk…

Depressief

Het lichaam van de overleden zoon werd dinsdag rond de middag gevonden in zijn woning. Hij zou zichzelf hebben neergeschoten, aldus bronnen tegen USA Today. Of Craig al langer depressief was, is niet bekend. Wel weten we dat hij een turbulent leven heeft geleden.

Ike Turner

Zijn biologische vader is saxofonist Raymond Hill. Naar hem is Craig ook vernoemd. Voluit heet hij namelijk Raymond Craig Turner. Toch staat Ike Turner op papier als zijn vader genoemd. Tina trouwde vier jaar na de geboorte van Craig met Ike, die de peuter adopteerde als zijn zoon.

Fashion Week

Craig wilde zelf de entertainment business niet in. Hij werkte al geruime tijd bij een makelaarskantoor. Hoe het met Tina gaat, is op dit moment niet bekend. De 78-jarige beroemdheid is op dit moment niet in Amerika, maar in Frankrijk. Ze is daar meerdere malen gezien op de Paris Fashion Week. Wij wensen haar veel sterkte met dit zware verlies. Geen ouder zou haar eigen kind moeten begraven.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill Tina Turner Official