Zo ziet de knappe vriend van voetbalster Lieke Martens eruit

Wat een leuk stel!

De Oranje leeuwinnen schitteren op het WK. Afgelopen weekend schreven ze historie nadat ze wonnen met 2-0 van Italië, ze staan namelijk in de halve finale van het WK. Daarnaast hebben ze zich met deze overwinning ook geplaatst voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Topspeelster Lieke Martens is misschien wel het bekendste gezicht van het elftal. Hoogtijd om wat meer over de knappe aanvalster te weten te komen!

Lieke Martens heeft de knappe 27-jarige (reserve)keeper van Ajax, Benjamin van Leer, aan de haak geslagen.

Druk schema

De knappe aanvalster en speler van FC Barcelona heeft al een tijdje een relatie met Benjamin. Net als Lieke is ook Benjamin actief in de voetbalwereld. Hij is momenteel (reserve)keeper bij Ajax. Beiden hebben ze een ontzettend druk schema. Desondanks brengen de twee regelmatig tijd met elkaar door, zo blijkt uit de liefdevolle kiekjes die Lieke regelmatig via haar Instagram deelt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Day off 😍

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Veel commotie

Vorig jaar juli bevestigde Lieke via haar Instagram officieel een relatie te hebben met Benjamin. De roddels ontstonden destijds na een foto van hetzelfde balkon op beide Instagram-accounts. Benjamin zelf bleef vrij nuchter rondom alle commotie. “Het werd zo groot, dat vond ik een beetje raar”, vertelde de keeper destijds in een interview met Sportnieuws. “Binnen een half uur stond het op internet. Ik dacht: oké… Maar ik geloof dat er wel belangrijker nieuws in de wereld is.”

‘Speelstersman’

Benjamin wordt sinds zijn relatie met Lieke door media ook wel ‘speelstersman’ genoemd. “Het is wel een dingetje hè, in deze machowereld? ‘Wat doet jouw vriendin? Ja, die voetbalt ook’. Maar zij heeft haar loopbaan, ik heb de mijne en wij steunen elkaar daarin.” Volgens de twee maakt de afstand tussen Breda (of Amsterdam en Barcelona) niets uit. “Dat we elkaar niet elke dag zouden zien, dat wisten we van tevoren al wel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤗

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Lees ook: H&M lanceert een nieuwe outlet store in Nederland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Margriet, Sportnieuws | Beeld: Videostill YouTube, ING Only Football