Zo ziet de vriend van WIDM-finaliste Sarah Chronis eruit

Ze zijn inmiddels al zes jaar samen

Afgelopen zaterdagavond was het zover: de grote live-finale van Wie is de Mol (seizoen 19). Hoewel het grootste deel van Nederland Sarah Chronis bovenaan het verdachtenlijstje had staan, bleek zij niet degene die haar medekandidaten tijdens het spelprogramma belazerde. Ze kwam daarentegen als grote winnaar uit de bus en sleepte een bedrag in de wacht van iets meer dan 10.000 euro. Tijdens de finale was ook de vriend van Sarah, Kay Greidanus, aanwezig. Net als Sarah is ook hij een bekende acteur en de twee maken elkaar al zes jaar gelukkig. Een prachtig stel, zo vinden wij!

Wat een mooi koppel!

Kay Greidanus

De tortelduifjes delen hetzelfde beroep, ook Kay is namelijk een bekende Nederlandse acteur. Sarah en Kay leerden elkaar kennen op de toneelschool, maar het duurde wel even voordat de vonk oversloeg. ”Hij is vijf jaar jonger, ik vond hem veel te jong”, zo biecht Sarah op in een interview met VIVA. ”Uiteindelijk haalde hij me over om een keer met hem uit eten te gaan en dat bleek hartstikke leuk!”

Series

Het acteren is Kay met de paplepel ingegoten. Toen hij acht jaar oud was had hij al een rol in de bioscoopfilm Kruimeltje. Ook zou je hem kunnen kennen van de films en series Gouden Bergen, Flikken Maastricht, Petticoat, Riphagen, Lois en Zwaar Verliefd. Dit jaar is het stel samen te zien in de serie Nieuwe Buren. Sarah en Kay kwamen al eerder samen in actie op het witte doek, het koppel was al samen te zien in Meiden van de Herengracht.

Prachtpaar

Sarah en Kay wonen samen in Amsterdam. Hoewel ze veel tijd met elkaar doorbrengen, hebben ze vrijwel nooit ruzie. ”We kennen elkaars gebruiksaanwijzing heel goed en we zijn allebei vrij makkelijk”, aldus Sarah. ”Soms denk ik: zouden we niet meer ruzie moeten maken? Maar nee, waarom eigenlijk? We zijn yin en yang, vullen elkaar volledig aan. Ik ben chaotisch, hij juist heel rustig. Hij toomt me in, ik zweep hem op. Ik heb in het verleden al een paar relaties gehad, maar dit heb ik nog nooit zo gevoeld.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vriendjes. ♥️ #happyvalentine #zesjaar

Een bericht gedeeld door 🌿 S A R A H C H R O N I S 🌿 (@sarahchronis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♥️ #liefdevanmijnleven #inlove #new #home #love #happy #days #summer #holiday #bf

Een bericht gedeeld door 🌿 S A R A H C H R O N I S 🌿 (@sarahchronis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Super trots op deze leukerd! Huisvrouwen bestaan niet is een heerlijke kerstfilm, dus GO! 🖤 #beautiful #suit #from @shop.thefive

Een bericht gedeeld door 🌿 S A R A H C H R O N I S 🌿 (@sarahchronis) op

Lees ook: Waylon over vaderschap: ‘Ik wil mijn kinderen geven wat ik zelf gemist heb’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair,| Beeld: Videostill