Dit is de knappe vriendin van Temptation Island-presentator Rick Brandsteder

 

Wat een plaatje!

Als je denkt dat Temptation Island-presentator Rick Brandsteder het zelf ook zwaar heeft met al die knappe verleidsters om hem heen, heb je het mis. Zelf heeft hij namelijk al sinds eind vorig jaar een relatie met de ontzettend knappe Roosje Kuizenga.

Hij is nog steeds tot over zijn oren verliefd op haar, zo laat hij zelf weten.

Dj-carrière

Ze is de dochter van voormalig tv-presentator Bert Kuizinga. De 30-jarige Roosje is zelf werkzaam als dj, onder de artiestennaam Mia More. Ondanks haar dj-carrière vertelt Rick aan het blad Viva dat hij zelf minder vaak op stap gaat dan voorheen. “Ik zoek het niet meer op. Dat wil niet zeggen dat het best moeilijk voor me is om die knop om te zetten, hoor. Want jarenlang heb ik op een bepaalde manier geleefd”, aldus Rick.

De ware

Rick zegt zelf dat Roosje de ware is voor hem. “Zij ís het. Met haar wil ik samenwonen, trouwen, kinderen krijgen en oud worden. En dat gevoel is wederzijds, dat is zo fijn.” Wij snappen de presentator wel, want als we de foto’s van haar op Instagram zien is het ook echt een plaatje om te zien. Wij wensen de twee nog heel veel geluk samen!

I love you ♥️ #happyvalentinesday

Een bericht gedeeld door Mia More (@djmiamore) op

Lees ook: Wat een knappe man! Zo ziet de broer van Nicolette van Dam eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: videostill, RTL Entertainment