Vriendinnen Meghan Markle vertellen openhartig ‘de waarheid’ over de hertogin van Sussex

Thomas Markle

De vader van Meghan, Thomas Markle, weet de gemoederen telkens weer bezig te houden. Zo beweert de man dat hij zijn dochter al maanden niet heeft gesproken en dat Meghan ook geen contact met hem wil. Klinkklare onzin, zo vertellen Meghans vriendinnen. “Hij weet hoe hij met haar in contact kan komen. Haar telefoonnummer is niet veranderd. Hij belt nooit en hij sms’t nooit. Het is pijnlijk, omdat Meg altijd zo trouw was. Ze zal zich altijd verdrietig voelen door wat hij heeft gedaan. Toch blijft ze sympathie voor hem voelen, omdat ze zijn dochter is.”

De grote dag

Ondanks dat Thomas voor aardig wat opschudding zorgde voordat Meghan en Harry in het huwelijksbootje traden, deed het stel er alles aan om Thomas naar Londen te brengen voor de koninklijke bruiloft. “Er was geen moment waarop ze zeiden: ‘Hij heeft gelogen, hij zit in de problemen’”, zo vertellen de vriendinnen. “Thomas nam de telefoontjes van Harry en Meghan niet op. Toen Meghan hoorde dat hij een hartaanval had gehad, bleef ze hem bellen, dit deed ze zelfs nog op de avond voor haar bruiloft. Ze wilde hem heel graag spreken, maar er werd geen gehoor aan gegeven.” Na de bruiloft klom Meghan in de pen. Zo schreef ze in de emotionele brief dat ze weer contact wilde met haar vader, dat ze van hem houdt en zou ze hem hebben gesmeekt om te stoppen met het in de slachtofferrol kruipen. Volgens haar vriendinnen schreef Thomas een lange brief terug, maar was Meghan teleurgesteld door wat erin stond. Zo stelde haar vader voor om samen een fotoshoot te doen en bleek dat hij uit was op meer publiciteit.

Vriendinnen van Meghan

De dames hebben nog steeds goed contact met Meghan en vertellen dat Meghan helemaal niet ‘moeilijk’ is geworden sinds ze een koninklijke titel heeft. Zo vertelt een van de vriendinnen dat ze onlangs op bezoek was bij Harry en Meghan in hun cottage op Kensington Palace. “We zijn allemaal in hun cottage geweest. Het is klein en knus. Meg kookt elke dag voor haarzelf en Harry.” Volgens haar vriendinnen is Meghan amper veranderd sinds ze een hertogin is. “Toen ik bij haar was, serveerde ze de heerlijkste gerechten en ze maakte elke dag thee. Het waren regenachtige dagen, de honden werden daardoor helemaal vies, maar ze maakte hen daarna schoon met handdoeken. Ze houdt zoveel van dieren, ze houdt zoveel van haar vrienden en ze vindt het fantastisch om voor mensen te zorgen, niets is veranderd”, bejubeld een van haar vriendinnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️😍 @meghanmarkle_official

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

Pagina 2/2

Lees ook: Dit is waarom Meghan altijd een hand op haar buik houdt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Elle, AD | Beeld: Commons Wikimedia, Office of the Governor-General