Het wassenbeeld van Beyoncé is hartstikke knap, maar lijkt niet zozeer op de zangeres..

Zie jij de gelijkenis?

Dat Madame Tussauds er niet altijd in slaagt om sterren helemaal goed na te maken wisten we al langer, maar in het geval van Beyoncé heeft het wassenbeeldenmuseum in New York de plank wel heel erg misgeslagen. Want dat het gemaakte beeld aardig knap is zien we allemaal, maar het lijkt niet bepaald op Beyoncé…

Kritiek van fans
De fans van de zangeres zijn niet echt te spreken over het kunstwerk; ze vinden dat het beeld echt totaal niet op de wereldberoemde zangeres lijkt. Volgens de fans heeft het beeld namelijk een totaal andere gezichtsstructuur, huidskleur en lichaamstype dan Queen Bee. Ook zou het beeld een veel lichtere huidskleur hebben gekregen van de makers dan de echte Beyoncé heeft.

Reactie
In reactie op de kritiek heeft Madame Tussauds gezegd: “Bij Madame Tussauds doen onze beeldhouwers hun uiterste best om de huidskleur goed te matchen met de ster. Het licht in het museum in combinatie met de flitsen van de camera’s kunnen ervoor zorgen dat de huid wat verkleurt. Hier hebben onze beeldhouwers geen invloed op in het productieproces.” Het wassenbeeldenmuseum heeft verder niet gereageerd op de mislukte gelijkenis tussen het beeld en de ster.

Meer lezen?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill