Wauw! Fantastisch nieuws voor Ilse de Lange, wij wensen haar veel succes!

Wij zijn zo benieuwd naar het resultaat!

Ilse de Lange is een van de beste zangeressen van Nederland en heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd. Ze heeft tientallen hitsingles op haar naam staan, deed mee aan het Eurovisiesongfestival én ze was als coach te zien in het programma The Voice of Holland. De blondine slaat nu echter een geheel nieuw carrièrepad in en heeft een geweldige klus in de wacht gesleept. 

Ilse gaat acteren in de serie Nashville!

Nieuwe klus 
De So Incredible-zangeres is van vele markten thuis. Zo kan ze goed zingen, maar ook acteren! Ilse krijgt een rol in de Amerikaanse hitserie Nashville. Ze zal maar liefst in vier afleveringen te zien zijn. “
Misschien zeven als ik het goed doe”, grapt de zangeres in De Wereld Draait Door. Het is de eerste keer dat Ilse gaat acteren. De countryzangeres vertrekt zondag naar Amerika, waar ze afleveringen de komende maanden gaat opnemen. Uiteraard horen we de blondine ook zingen in de countryserie. 

Tweede Nederlander
Het is niet de eerste keer dat iemand van Hollandse bodem in de serie schittert. Michiel Huisman speelde van 2012 tot 2014 Liam McGuinnis in Nashville. Michiel had echter al behoorlijk wat acteerervaring. Wij zijn benieuwd hoe Ilse het gaat doen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het resultaat.

Lees ook: zo ziet de vriend van Ilse de Lange eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Wereld Draait Door| Beeld: videostill De Wereld Draait Door