Wauw: Sonja Bakker verbluft volgers met superstrak lichaam

sonja bakker lichaam

Sonja zit overduidelijk lekker in haar vel

Sonja Bakker heeft op z’n zachtst gezegd een tumultueuze periode achter de rug. Vorige maand brak ze officieel met haar ex-verloofde Barry van Suijdam. De afslankgoeroe laat haar liefdesproblemen echter niet in de weg staan van haar gezonde levensstijl. Op Instagram poseert ze in een korte sporttop en een ultrakort broekje, waarin haar loeistrakke lichaam te zien is. Wauw!

Sporten

Bij de foto heeft Sonja een belangrijke boodschap voor haar volgers. “Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hierop is JA!”, schrijft ze bij het kiekje. “Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn.”

Strak lichaam

Een goede boodschap, maar Sonja’s volgers zijn vooral onder de indruk van haar superstrakke lichaam. “Sodemieter”, “knappe dame” en “je ziet er zo goed uit”, klinkt het in de comments. “Knap dat je zo slank bent. Ik heb gezien dat je er wel heel veel voor moet doen”, weet iemand.

Ex-verloofde

Het is overduidelijk dat Sonja weer lekker in haar vel zit. Toch is het niet makkelijk geweest, de afgelopen periode. Eind vorig jaar had ze een heftige ruzie met haar ex-verloofde, wat in fysiek geweld uitmondde. Uiteindelijk kwamen Barry en Sonja weer bij elkaar, maar de liefde raakte vorige maand weer bekoeld. Inmiddels is Barry veroordeeld wegens fysiek geweld tegen Sonja. Van de politierechter kreeg hij een taakstraf van zestig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken opgelegd, met een proeftijd van twee jaar. Barry is in hoger beroep gegaan.

Lees ook: Sonja Bakker reageert op commotie rondom haar fitgirl-uitspraken

Bron: Instagram Sonja Bakker | Beeld: Videostill