Waylon deelt emotioneel bericht over zijn nieuwe vriendin Bibi: ‘Jij maakt de liefde weer de moeite waard’

Waylon Bibi

De liefde spat ervan af!

Dat Waylon verliefd is op vlogger en voormalig Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijmans kan je amper zijn ontgaan. Ze schreeuwen het allebei van de daken, maar nu het wat minder gaat met Bibi schiet Waylon haar te hulp als haar redder in nood. 

Bibi heeft op dit moment last van een burn-out.

Burn-out
Bibi vertelde in een vlog dat ze last heeft van een burn-out en soms niet eens meer weet welke sleutel in het sleutelgat past. Ze is verward en moe en heeft het zwaar. Waylon wil haar graag vertellen hoe veel ze voor hem betekend en dat doet hij in een post op Instagram. Zo schrijft hij dat hij ‘er voor haar is’ en dat hij ‘zowel voor, achter en naast’ haar zal staan in deze zware tijd.

lees de volledige post hier:

Lief meisje van me… Ik weet hoe verschrikkelijk je je voelt en dat je het idee hebt dat alles wat je hebt opgebouwd de afgelopen jaren in duigen valt als je er tijdelijk afstand van neemt. Niets is minder waar en als je doorgaat zoals je dat deed zal juist jij in duigen vallen en zal het jaren duren voor je jezelf weer hebt opgebouwd… Het afgelopen jaar was heftig voor je en heeft je leven een bizarre wending genomen. Waar het voor de buitenwereld lijkt alsof het je/ons allemaal maar voor de wind gaat is ook dat iets wat niemand weet behalve wij. Weet dat ik er voor je ben met alles wat ik heb en kan zijn! Ik ben zo gelukkig dat jij in m’n leven bent gekomen… Jij maakt de liefde weer de moeite waard! Jij bent de meest onwaarschijnlijke maar meest bijzondere verrassing van de afgelopen jaren… Je hebt me al m’n zintuigen weer teruggegeven! Ik sta naast, voor en achter je… Ik hou van je… Ik hoop voor heel lang ❤️😘❤️ En nu je dromen achterna met heel je hart en ziel!! Laat ze maar lullen;) “The world can wait my love”

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Als dat geen liefde is? Wij zwijmelen even weg.

Lees ook: Dionne Stax krijgt het warm van het borsthaar van Mathijs van Nieuwkerk. 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostil RTL Talent