Zo ziet Wednesday Addams uit The Addams Family er nu uit

Wat ziet ze er prachtig uit

Het is alweer ruim 26 jaar geleden dat The Addams Family voor het eerst op het witte doek verscheen. Een van de populairste leden van de familie was misschien wel de anti-sociale Wednesday Addams, de dochter van Mortica en Gomez. 26 jaar later herken je Christina Ricci, de de rol van Wednesday voor haar rekening mocht nemen, bijna niet meer.

Acteercarrière
Christina was pas 11 jaar toen ze te zien was in The Addams Family. In de film speelde ze een kleine meid met een behoorlijk humeur. In 1993 kwam het vervolg Addams Family Values uit, dat net als zijn voorganger een Oscarnominatie kreeg. Na deze films zat Christina echter niet stil en sleepte ze meerdere filmrollen in de wacht. Zo heeft de actrice al vele blockbusters op haar naam staan. Ze was te zien in de geprezen film Monster, ze schitterde in Penelope en ze sleepte een rol voor de serie Z: The Beginning of Everything in de wacht.

Privé-leven
In 2011 ontmoette de 37-jarige actrice de liefde van haar leven. Tijdens de opnames van de serie Pan Am wist filmtechnicus James Heerdegen haar hart te stelen. In oktober 2013 stapten de twee in Manhatten in het huwelijksbootje. De twee bezegelden hun liefde met de komst van hun zoontje Freddie in augustus 2014.

Bekijk hieronder de foto’s van hoe Christina Ricci er nu uitziet.

Power suit Monday! 🤡 #onset #duckface

Een bericht gedeeld door Christina Ricci (@riccigrams) op

Lots of reading and naps… ❤️@stephenking 🖤#stephenking #endofwatch #onset #hobbies

Een bericht gedeeld door Christina Ricci (@riccigrams) op

Lees ook: Zo ziet Brooke Logan uit The Bold and The Beautiful er nu uit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Heart, Bustle | Beeld: videostill The Adams Family