Té schattig: Xess Xava is nu al de allergrootste fan van zijn vader Wesley Sneijder

De beelden die de trotse vader deelt op Instagram zijn hilarisch

Waarschijnlijk is de 2-jarige nu al een van de bekendste peuters van Nederland. En dat is ook niet heel gek, want naast zijn bekende ouders Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder, is Xess Xava ontzettend leuk om naar te kijken. Dankzij de video die zijn trotse vader onlangs deelde is Xess uitgegroeid tot een ware internetsensatie. 

Wij weten nu wel wie Wesley’s allergrootste fan is.

Internetsensatie
Xess Xava gaat maar wat graag naar de voetbalwedstrijden van zijn vader. En aan de aanmoediging van het jochie zal het in ieder geval niet liggen, want hij schreeuwt de longen uit zijn lijf. Gelukkig was er een camera die alles kon vastleggen. Nadat zijn trotse vader het filmpje deelde op zijn Instagram-account werd Xess een ware internetsensatie.

Grootste fan
In de video zit Xess op een verhoging naar het voetbalveld te kijken. Zo hard als hij kan schreeuwt hij: “Paaapa, Wesley!”. Het is aandoenlijk om te zien. Zelfs het publiek achter hem helpt de kleine jongen nog een beetje mee door hard mee te zingen. “Mijn grootste fan”, schrijft Wesley bij de videobeelden op Instagram. “We houden meer van je dan je ooit zult weten. Wat een knul ben je toch”. Inmiddels zijn de beelden bij 600.000 keer bekeken op Instagram.

My biggest fan 🙌🏼🤗 Xess Xava we love you more than you can ever realise!! What a boy! 😍

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

En Xess Xava samen met zijn vader:

My ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Lees ook: Veel kritiek op foto van Yolanthe Sneijder-Cabau van Xess Xava

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Instagram, sneijder10official