Yana moest Temptation Island wél verplicht verlaten: ‘De situatie liep volledig uit de hand’

Eerder beweerde Yana dat ze het eiland verliet omdat ze zich verveelde

Een paar weken geleden werd bekend dat Temptation Island-verleidster Yana Daems het eiland vroegtijdig zou verlaten. Naar eigen zeggen verveelde ze zich en mocht ze van de programmamakers eerder naar huis. Echter beweren sommigen nu dat Yana het eiland moest verlaten.

Getuigen vertellen nu hoe het er echt aantoe ging op Temptation Island

Verlaten

Een bron vertelt nu aan de website HLN dat Yana niet vrijwillig vertrok. Volgens de site gaat het om een goedgeïnformeerde bron. “Yana is niet zelf vertrokken, ze moest het afbollen omdat ze de sfeer verziekte”, aldus de bron. De 23-jarige verleidster zou niet goed in de groep liggen. “Ze was in de clinch gegaan met een andere verleidster en eiste dat dat meisje enkel met haar omging en niet met de andere verleiders. Die waren zogezegd vals en jaloers.”

Sfeer verpest

Nadat Yana die opmerking zou hebben gemaakt, is de boel volgens de bron’ ontploft’. “Door Yana’s gestook werd het moeilijk om op een aangename manier tv te maken.” Het productieteam van Temptation Island ging vervolgens een gesprek aan met de wulpse blondine. Na dat gesprek werd besloten dat het beter was als Yana haar biezen zou pakken.

Verdronken

Ook een medewerker van Temptation Island doet een boekje open over de rondborstige verleidster. “Het klopt dat de situatie volledig uit de hand gelopen is.” Yana zou op een avond veel te diep in het glaasje hebben gekeken en een akelig tafereel vond toen plaats. “Ze raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk. Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden.”

Bevestigd

Nóg een andere bron bevestigd aan HLN dat dit inderdaad het geval is. De informant zou nauw betrokken zijn bij Temptation Island. Echter wordt er ook getwijfeld aan het verdrinkingsverhaal. Zo vragen mensen zich af waarom de desbetreffende scène niet wordt uitgezonden, het is immers Temptation Island. Dat soort beelden zorgen juist voor de sensatie waarop het programma zich richt.

Lees ook: Met zoveel vrouwen heeft Temptation Island-verleider Matthew het bed gedeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: HLN | Beeld: Videostill Temptation Island