Heftig: ‘Temptation Island’ Yana wil plastische chirurgie ondergaan

yana

Ze treedt in de voetsporen van voorganger Pommeline

Temptation Island Yana is van plan haar achterwerk te laten vergroten, zo laat ze weten in haar Instagram Stories. Om te laten zien wat ongeveer het eindresultaat gaat worden, deelt ze alvast een voorbeeldfoto. 

Yana is niet de eerste Temptation-verleidster die haar billen laat vergroten!

Bilvergroting

Met de billen-ingreep treedt Yana in de voetsporen van voorganger Pommeline, die een aantal maanden geleden haar eigen achterwerk liet vergroten. Yana postte op haar Instagram Stories een voorfoto en daarna een voorbeeldfoto van het verwachte resultaat. Blijkbaar dachten veel mensen door deze voorbeeldfoto dat ze de operatie al had ondergaan, want later plaatste ze een rectificatie: “Zijn jullie dom? Ik zeg dat ik het zal laten doen, niet dat ik het al gedaan heb.”

Haters

Het is niet de eerste chirurgische ingreep die Yana heeft ondergaan: de verleidster heeft eerder ook haar borsten laten vergroten en brengt zo nu en dan een bezoekje aan een arts om haar lippen te laten opvullen. Ze krijgt hier veel commentaar op, maar dat maakt haar eigenlijk niet zoveel uit: “Het maakt niet zoveel uit wat de haters zeggen, ik negeer ze gewoon tot ze verdwijnen.

Never mind what the haters say, ignore ‘em till they fade away. #nohate #onlylove #blueeyes #blonde #mua #rotterdam #schiedam

A post shared by Yana Daems (@yanadaemss) on 

Lees ook: Schokkend: kindermake-up kan verschrikkelijke verwondingen veroorzaken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill