Yolanthe deelt bikinikiekje met opvallende achtergrond

En de foto levert ook nog eens een hoop complimenten op

Een tijdje geleden hoorden we weinig van Yolanthe, maar sinds de afgelopen weken is de presentatrice weer helemaal terug van weggeweest. Yolanthe straalt op al haar Instagramfoto’s en laat de hoofden van haar volgers op hol slaan met haar prachtige uiterlijk. Zo deelde Yolanthe onlangs een foto waarop ze trots haar wespentaille showt in haar bikini. Maar er blijkt nog iets heel opvallends aan deze foto!

Yolanthe poseert op een gigantische opblaaszwaan in het zwembad terwijl er op de achtergrond iets anders gebeurt.

Botsing

Als je goed kijkt naar de foto zie je dat er op de achtergrond een bijzondere situatie gaande is. Yolanthe schrijft namelijk onder haar foto: “I think the two girls behind me just bumped into each other down the water.” Oftewel: de meiden op de achtergrond hebben waarschijnlijk een flinke botsing gemaakt. Op de foto is namelijk te zien dat ze allebei hun handen voor hun gezicht houden. Oeps!

In topvorm

Wat er naast de opvallende achtergrond nog meer te zien is, is het fitte lichaam van de Temptation Island VIPS-presentatrice. Haar volgers schrijven daarom de ene na de andere lovende reactie als: ‘Wat zie je er supergoed uit zeg!’, ‘Yolanthe, wat een prachtig lichaam! en ‘Wat een superfiguurtje heb jij zeg!’ We snappen dit maar al te goed. Om de wespentaille op deze zomerse foto van Yolanthe kan je namelijk niet heen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I think the 2 girls behind me just bumped into each other down the water 🙈😅

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees ook: Wat een verandering: voormalig K3-lid Karen zegt rode haar vaarwel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube