Yolanthe komt op tegen hater na kritiek op uiterlijk Xess Xava

Yolanthe

Ze is de nare opmerkingen over haar zoontje meer dan zat

Yolanthe heeft het op Instagram de laatste tijd flink te verduren gehad. Niet alleen wordt ze regelmatig bekritiseerd door de ‘moedermaffia’, ook worden er vaak hatelijke opmerkingen gemaakt over Xess Xava. Haar driejarige zoontje moet het vaak ontgelden, vanwege zijn lange haren en vlechtjes. Yolanthe is er helemaal klaar mee en heeft op Instagram hard uitgehaald naar een hater. 

Yolanthe krijgt aan de lopende band te maken met hatelijke opmerkingen over haar zoontje.

Blij zieltje

Xess Xava krijgt de laatste tijd veel kritiek te verduren vanwege zijn lange haren. Zijn moeder is het spuugzat en heeft op Instagram gereageerd. Wanneer een volger reageert met: ‘Is het nou een meid of een vent, ik snap het niet meer…’, besluit de brunette voor eens en altijd korte metten te maken met dit soort nare reacties. ‘Het is een jongetje met lang haar en een heel blij gezichtje en zieltje. Hij vindt zijn haartjes mooi zo lang en hij is wie hij is. Belachelijk hè?’

Heerlijk ventje

De trotse moeder kan gelukkig rekenen op veel bijval. ‘Laat iedereen toch lekker kletsen. Mensen gunnen iemand niets meer. Het is gewoon een mooi en heerlijk ventje’, reageert iemand. ‘Hij mag zijn wie hij is. Een prachtig mannetje.’ en ‘ik snap niet dat sommige ‘volwassen’ mensen zulke domme comments achterlaten. Laat je niet gek maken!’, luiden enkele andere reacties onder de post.

Moedermaffia

Het is niet de eerste keer dat de moedermaffia Yolanthe bekritiseert. Twee weken geleden deelde ze op Instagram een prachtige foto van haar zoontje in de zee, maar het kiekje viel bij veel volgers verkeerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

He told me he would never wash his little face again 🥰 #Melting #GratefulMama #BlessAllChildren ❤️🙏🏼

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees ook: Kijkers ‘Zomer met Art’ onder de indruk van kritische Ellie Lust

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill