Yolanthe onthult waarom ze nooit een foto van Wesley deelt op Instagram

En het is niet omdat er trouble in paradise is…

Wie actief is op social media en het vrijgezellen leven heeft verruild voor een gesetteld leven, plaats zo af en toe weleens een kiekje op Facebook of Instagram van zijn of haar geliefde. Gewoon, omdat de wereld wel mag weten hoe jouw lief eruit ziet. Een bekende Nederlander is echter niet zo van het delen van kiekjes van haar man. Zo plaatst Yolanthe eigenlijk nooit een foto van haar Wesley.

Getrouwd

Het is fans van Yolanthe wellicht als eens opgevallen, maar Yolanthe Sneijder-Cabau plaats vrijwel nooit een kiekje van haar lief Wesley Sneijder. Zij en de voetballer vormen sinds 2009 een setje en zijn al acht jaar getrouwd. Ze hebben zelfs samen een kindje: de 2-jarige Xess Xava. Toch zal de 33-jarige presentatrice niet snel een foto van Wesley op haar Instagram zetten en hier heeft ze een goede reden voor.

Relatie

Al enige tijd speculeren de media erop los dat de relatie van Yolanthe en Wesley niet je van het is.  Om deze uitspraak kracht bij te zetten, wordt gewezen naar het Instagramaccount van Yolanthe, want waar zijn de kiekjes van haar man? Aan Grazia vertelt Yolanthe hoe het zit: “We hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram gebruik als platform voor mijzelf en mijn werk. Bewust los van Wesley”, aldus de brunette. Yolanthe vindt het belangrijk dat ze ook los van Wesley wordt gezien. “Ik word al zo vaak als voetbalvrouw neergezet.”

De laatste keer dat Yolanthe een kiekje van Wesley plaatste was begin 2017. Hoewel we Yolanthe snappen, vinden we het een erg zoet fotootje.

Lees ook: Lekker gluren: moeder Yolanthe trekt Xess Xava wel een hele bijzondere outfit aan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle, Grazia | Beeld: Videostill Linda Zomerweek