Zangeres Do deelt pikante foto: ‘Mag ik dit lijf terug, alsjeblieft?’

Do

Het kiekje levert gemengde reacties op

Zangeres Do heeft via Instagram een pikante foto gedeeld, waarop te zien is hoe ze poedelnaakt voor de lens poseert van fotograaf Marc de Groot. Het plaatje is al een poos geleden genomen en was het resultaat van een fotoshoot voor LINDA. ”Mag ik alsjeblieft dit lijf terug, please?” schrijft de 37-jarige blondine bij de foto. 

Naast lovende reacties, levert het kiekje ook enkele kritische opmerkingen op.

Naaktfoto

Bij de naaktfoto schrijft Do: ”Mag ik alsjeblieft dit lijf terug, please? En anders wil ik alleen maar in foto’s door het leven!” De zangeres en presentatrice zet er een knipoog achter. Ze ontvangt gemengde reacties op het plaatje. Sommige Instagram-gebruikers vinden het een prachtige foto en kunnen wel lachen om haar bijschrift. ”Tsja, ik zal maar niet delen hoe ik eruitzie na het krijgen van drie kinderen van tien pond”, grapt iemand.

Moeder

Anderen vinden het zonde dat Do haar ‘nieuwe figuur’ niet omarmt. Zo reageert iemand: ”Heb je stilgestaan bij delen van deze foto en je reactie? Dat je van je geloof bent afgestapt… Dat jij als voorbeeld voor vrouwen en meisjes doet geloven dat dit het perfecte maatje is.” Do was van 2007 tot 2010 getrouwd met Marc Verschoor, met wie ze zoon Jip en dochter Loulou kreeg. In 2012 kwamen Do en haar ex-man weer bij elkaar na een vakantie op Curaçao.

In een recente foto van Do is te zien hoe de zangeres hard werkt aan haar figuur:

Lees ook: Robèrt van Beckhoven kijkt niet graag naar zichzelf op beeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill