Zangeres Maan deelt eerlijke foto van huilbui op Instagram

maan zangeres eerlijke foto

De zangeres deelt haar tranen met de buitenwereld

Dat de Instagram van zangeres Maan vol met vrolijke en gezellige kiekjes staat, wil niet zeggen dat de brunette nooit eens verdrietig is. Maan werd overvallen door een flinke huilbui en besloot dit te delen met de buitenwereld. “Soms lijkt alles zo perfect, maar dan voel je dat vanbinnen gewoon niet zo”, schrijft de brunette onder haar foto. 

Huilen op Instagram

Maan nam een foto van zichzelf waarop haar tranen duidelijk zichtbaar zijn. De brunette deelt een eerlijk verhaal waaruit duidelijk wordt dat de zangeres het even niet makkelijk heeft. “Ze huilt, maar ze huilt. Dat is soms ook de realiteit”, deelt Maan onder haar eerlijke foto.

Een interview met Dua Lipa

De zangeres maakt duidelijk waarom er een traantje gelaten werd. “Hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. Ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik de komende tijd zou doen. Ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk niet zo lukte als ik had gewild.”

“Laat het los”

Maan deelt haar ervaring na het interview. Ze kon naar eigen zeggen alleen nog maar denken aan de dingen die niet goed gingen tijdens het interview. Haar perfectionisme nam de overhand, waarna de tranen al gauw kwamen. Toch wil de brunette meegeven dat een flinke huilbui hartstikke normaal is. “Niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. Laat het los. Emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ze huilt maar ze huilt. dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, ipv alleen maar de lach foto’s hier op insta. hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild. ik reed terug, het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild ipv hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd…! waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld, werd dat overgenomen door m’n perfectionistische ik en tranen… een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf. soms lijkt alles zo perfect maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo, en dan is het ook oke om je daar aan over te geven. niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. ‘laat het los’. emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Lees ook: Dilemma: ‘Moet ik mijn vriendin een huwelijkscadeau geven als zij me dat niet gaf?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube