Deze bekende en stoere zangeres is uitgeroepen tot ‘mooiste vrouw op aarde’

mooiste vrouw op aarde zangeres

Een zangeres die we waarschijnlijk allemaal wel kennen

Het bekende Amerikaanse tijdschrift People heeft opnieuw dit jaar ‘de mooiste vrouw op aarde’ uitgeroepen. De titel wordt overgenomen van actrice Julia Roberts, die vorig jaar voor de vijfde keer door het Amerikaanse tijdschrift in het zonnetje werd gezet. 

En de titel gaat naar…

Geen schoonheidswedstrijd

Niemand minder dan zangeres Pink (38) is dit jaar uitgeroepen tot ‘s werelds mooiste vrouw! Het tijdschrift People gebruikt overigens zelf niet meer de exacte woorden’ Most Beautiful’. Hoofdredacteur Jess Cagle legt uit: “Dit jaar noemen we het The Beautiful Issue om duidelijk te maken dat het niet echt om een schoonheidswedstrijd gaat. Verder is er niets veranderd. Zoals altijd staat het blad weer vol mooie vrouwen (en een paar mannen) in alle vormen, maten en kleuren.”

De reden

De keuze voor deze Amerikaanse popzangeres was volgens hoofdredacteur Cagle simpel. “Ze is een artiest, moeder en een rolmodel die eerlijk, grappig en zelfverzekerd is en is daarmee een van de geliefdste artiesten op aarde.” Reden genoeg dus om haar tot mooiste vrouw op aarde te benoemen!

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Lees ook: Vrijgezellen gezocht voor nieuw seizoen Adam zkt. Eva VIPS

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Pxhere