Zien: Oranjes schitteren tijdens jaarlijkse zomerfotosessie

oranjes

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse fotoshoot met de Oranjes

Het is ieder jaar het startsein van de zomervakantie: de zomerfotosessie van de Oranjes. En net als ieder jaar schitteren koning Willem-Alexander, koningin Máxima, Amalia, Alexia en Ariane op de foto’s. 

Zomerfotosessie

Vrijdagochtend gingen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen in de tuin van Huis ten Bosch op de kiek voor de traditionele zomerfotosessie. Net als tijdens koningsdag vormden de Oranjes een kleurrijk geheel. Ook Willem-Alexander gaat met bordeauxrood voor een nieuw accentje.

Beeld: BrunoPress

Amalia

Studs, leer, en een zwart-rode combi, de kroonprinses koos voor rock chique en straalt zo aan het begin van een nieuw hoofdstuk veel zelfvertrouwen uit.

Beeld: BrunoPress

Alexia

Prinses Alexia staat zoals altijd weer geweldig op de foto. Wij plaatsten eerst wat vraagtekens bij de felgroene jeans, maar al snel viel het kwartje: de prinses draagt hier de kleuren van de vlag van Wales, het land waar ze straks haar middelbare school afmaakt.

Beeld: BrunoPress

Ariane

Prinses Ariane lijkt er niet mee te zitten dat ze straks het enige overgebleven A’tje ten paleize is. De jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima staat goedgemutst op iedere foto en begint echt al een knappe vrouw te worden!

Beeld: BrunoPress

Willem-Alexander en Máxima

Gisteren stonden ze nog met hun kaplaarzen aan in rampgebied Valkenburg, maar vandaag stond het koningspaar lachend voor de camera’s. Wel spraken de twee zich nog voor de pers vragen kon stellen uit over de overstromingen in Limburg en het overlijden van Peter R. de Vries: “De aanslag en zijn dood zijn een verschrikking, zeker voor degenen die bij hem recht zochten.”

WA EN M
Beeld: BrunoPress

Moeder en dochters

Lief: moeders stevig vastgehouden door haar kroost.

Beeld: BrunoPress
 

Lees ook: Zo vroeg koning Willem-Alexander zijn Máxima ten huwelijk

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress