Wat een spetter: zó ziet hartendief Brandon uit 90210 er nu uit

Hij is nog net zo knap als twintig jaar geleden 

Wij zaten altijd gekluisterd aan de buis als Beverly Hills 90210 op televisie kwam. De allereerste aflevering van de Amerikaanse tienerserie werd in 1990 voor het eerst uitgezonden. De serie over tweeling Brandon en Brenda werd binnen no-time ongekend populair en vele seizoenen volgden. Helaas kwam er in 2000 een einde aan de serie en gingen de acteurs hun eigen weg. In al die tijd is er veel veranderd, zo ook voor Jason Priestley die de rol van Brandon voor zijn rekening nam.

Wij willen wel een beschuitje met hem eten…

Carrière
Voor zijn rol als Brandon in Beverly Hills 90210 kreeg Jason Priestley maar liefst 2 Golden Globe-nominaties. Hoewel Jason Priestley zijn carrière begon als acteur, staat hij nu ook achter de camera. Zo heeft de inmiddels 49-jarige knapperd de verantwoordelijkheid van het maken van verschillende afleveringen voor series en films voor zijn rekening mogen nemen. Momenteel werkt Jason als director aan de komedies Drilled en Keeper of the Cup.

Privéleven
Het kostte ook Jason even tijd om de ware te ontmoetten. Zo had de ‘womanizer’ in de jaren 90 een relatie met tegenspeelster Shannen Doherty en Christine Elise. In 1999 wilde hij meer vastigheid en stapte hij in het huwelijksbootje met actrice Ashlee Petersen. Het huwelijk hield helaas niet lang stand, want een jaar later scheidden de twee van elkaar. Zes jaar later (2005) gaf de acteur het jawoord aan visagiste Naomi Lowde. Ze bezegelden hun liefde met de komst van twee prachtige kinderen. Dochter Ava Veronica Priestley (11 jaar) en zoon Dashiell Orson Priestley (9 jaar).

Bekijk hieronder hoe de acteur er nu uitziet.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This is what I did yesterday to make Toronto Great! #greatertorontoday

Een bericht gedeeld door jason_priestley (@jason_priestley) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sunrise on the set of #PrivateEyes in my Heart&Stroke x Roots toque. February is heart month! Be good to yourself!! #MoreMoments

Een bericht gedeeld door jason_priestley (@jason_priestley) op

Lees ook: Zo ziet Dylan uit Beverly Hills 90210 er nu uit 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD, IMDB, Instagram | Beeld: videostill Beverly Hills 90210