Zó zagen Willem-Alexander en Máxima er vroeger uit!

 

Toen al een charmant koppel

Een van de meest charmante stellen is toch wel ons eigen elegante koningspaar, dat afgelopen vrijdag samen met hun drie dochters tijdens Koningsdag in Groningen verscheen. Een hele verschijning, maar hoe zagen onze koning en koningin er vroeger eigenlijk uit?

Willem Alexander en Máxima ontmoetten elkaar in 1999

Ontmoeting

Máxima Zorreguieta werd geboren in Argentinië en doorliep daar de middelbare school. Na haar studie economie aan de universiteit begon ze haar carrière in New York, waar ze vicepresident bij een bank was. In 1999, toen Máxima met vriendinnen in Spanje was, werd ze door een wederzijdse vriendin aan Willem Alexander voorgesteld. Nog datzelfde jaar nam ze hem mee op vakantie en stelde hem voor aan haar ouders. Al gauw ontstonden er de eerste geruchten over een vermeende relatie en niet lang daarna maakte Beatrix in 2001 de verloving van de twee bekend.

Knap koppel

Sindsdien zijn Willem Alexander en Máxima een bekend en elegant koppel en wordt voornamelijk Máxima geroemd om haar stijlgevoel. Maar hoe zag het koninklijk paar er eigenlijk uit toen ze nog veel jonger waren?
Jonge Willem

jongewillemalexander

jongepaar

Lees ook: Fantastisch nieuws voor Waylon en Bibi Breijman! Wij wensen het stel veel geluk!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Pinterest | Beeld: © RVD – Patrick van Katwijk