Wauw, wat een knapperds: zó zien de neefjes van Henny Huisman eruit

De neefjes van Henny Huisman zijn bijzonder easy on the eyes

Henny Huisman is een begrip in Nederland, vroeger zaten we allemaal aan de buis gekluisterd als de Soundmixshow of Mini Playbackshow uitgezonden werd. Ook in de muziek heeft Henny zijn sporen nagelaten, de hit Snuitje zijn wij nooit vergeten en kunnen we nog woord voor woord meezingen. Daarom waren wij ook extra blij verrast toen we op de snuitjes van zijn neefjes stuitten…

Dat de entertainmentgenen in de familie zitten, dat blijkt wel uit de activiteiten van zijn neefjes Sander en Jordy Huisman.

Kris Kross
In 2011 richtten deze muzikale talentjes de uiterst succesvolle formatie Kris Kross Amsterdam op, waarmee ze door het hele land touren en honderdduizenden keren beluisterd worden op Spotify. Henny is dan ook apetrots op zijn neven:  “Ik houd mijn neefjes goed in de gaten. Al is het alleen al omdat zij de enige mensen zijn die de naam Huisman kunnen voortzetten”, vertelde Huisman aan RTL Boulevard.

Joëlle Witschge
Ook in de liefde doen de heren Huisman het niet verkeerd, zo heeft Sander sinds kort een relatie met de dochter van oud-voetballer Richard Witschge en ex van Waylon: Joëlle Witschge. De Expeditie Robinson-deelneemster viert op dit moment vakantie op Bali met onder andere haar kersverse vriend en zijn dj-maatjes, zo blijkt uit foto’s op social media. Joëlle zette in september een punt achter haar knipperlichtrelatie met zanger Waylon.

💞

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge 🔥 (@joellewitschge) op

👬❤️ Thanks for having us bro @fernandofunx @funxfm #funx #dediXte #areyousure

Een bericht gedeeld door KRIS KROSS AMSTERDAM / KKA (@kriskrossamsterdam) op

Lees ook: Deze BN’er sleepte de titel voor Best Geklede Man van 2017 in de wacht 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Instagram, Wikimedia Commons, fotograaf Roel Wijnants