Holy moly: zo ziet de knappe Jake uit Melrose Place er nu uit

Wij willen wel een beschuitje met hem eten…

Vanaf het moment dat de knappe Jake Hanson (Grant Show) te zien was in de populaire tienerserie Beverly Hills 90210, stal hij de harten van vrijwel alle kijkers. Helaas zat de hartendief slechts in twee afleveringen van 90210. Wie meer Jake Hanson wilde zien, moest de spin-off Melrose Place gaan kijken. De serie die het succes van Beverly Hills 90210 wilde evenaren. 

Grant is nog steeds ontzettend knap!

Carrière
Melrose Place verscheen in 1992 op de buis en mocht vele seizoenen opnemen. Grant mocht een van de hoofdrollen in de serie op zich nemen, maar hij had zijn faam in Amerika al verkregen dankzij zijn grote rol in de soap Ryan’s Hope. Zijn rol in Melrose Place was het begin van zijn succesvolle carrière. Zo mocht de knapperd in vele series spelen waaronder Point Pleasant, Private Practice en Devious Maids. Momenteel is de hunk te zien als Blake Carrington in de Netflix-reboot van Dynasty.

Privé-leven
Grant trouwde in 2004 met model en actrice Pollyanna McIntosh. Hij ontmoette haar toen ze allebei voor een Lane Bryant reclame poseerden in 2003. Hun huwelijk hield echter geen stand, in 2011 scheidde het stel van elkaar. Grant bleef niet lang bij de pakken neerzitten. In juli 2012 verloofde hij zich met actrice Katherine LaNasa. De tortelduifjes lieten er geen gras over groeien; op 18 augustus 2012 gaven ze elkaar het jawoord. Op 25 maart 2014 werd hun dochter Eloise McCue Show geboren.

Benieuwd hoe de knapperd er anno 2019 op 57-jarige leeftijd uitziet? Bekijk de kiekjes hieronder.

My response to @robrileynyc and @samadegoke #sexualvanilla #dynasty 🍦🍦🍦🍦

Een bericht gedeeld door Grant Show (@grant_show) op

Ready to go on @livekellyandryan !! #dynasty

Een bericht gedeeld door Grant Show (@grant_show) op

@cw_dynasty is on! 9:00

Een bericht gedeeld door Grant Show (@grant_show) op

Lees ook: Zo ziet hartenveroveraar Dylan uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: IMDB, The FW | Beeld: videostill Melrose Place