Zo ziet de echte zoon van ‘Ludo’ uit GTST eruit en hij beschikt over een gouden keeltje

Hij heeft zijn allereerste plaat uitgebracht

Wie de soap GTST trouw volgt, weet dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is om Ludo Sanders -gespeeld door Erik de Vogel- als vader te hebben. In de realiteit is het gelukkig het tegenovergestelde. Erik de Vogel kreeg met zijn ex twee kinderen, Alix en Vince, en met Caroline de Bruijn (die Janine speelt in GTST) kreeg hij dochter Solane. Hoewel de spotlights veelal gericht zijn op Erik is het nu tijd voor zoon Vince om te shinen.

Hij timmert hard aan de weg als hiphop-artiest.

Hiphop

Vince wil net als zijn vader de entertainmentwereld in. Hij doet dat echter niet als acteur, maar hoopt dat te bereiken als hiphop-artiest. Zo heeft Vince, onder de artiestennaam Da Vince, een paar dagen geleden zijn allereerste hiphop-plaat op de markt gebracht. Zijn allereerste album genaamd ‘Portraits’ bestaat uit elf tracks en is te beluisteren op Spotify.

Trots

Vader Erik is apetrots op zijn zoon en laat aan RTL Boulevard weten los te gaan op het eerste album van zijn zoon. Hoewel Erik erg beroemd is in Nederland, teert Vince niet op het succes van zijn vader. “Het heeft er niks mee te maken”, vertelt Vince aan RTL Boulevard. Ook vader Erik beaamt dit. “Je moet dat helemaal alleen doen. Los daarvan heeft hij aan tips over hiphop van mij toch niks gehad”, grapt Erik.

Benieuwd naar de tracks van Vince? Luister het hieronder. 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tips gekregen van King Ludo hoe ik Ferry ooit een Oscar kan laten winnen 🙌🏻! #okegrapje #zondagtezieninboulevard

Een bericht gedeeld door Igmar Felicia (@igmarfelicia) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DAVINCE (@davinceofficial) op

Lees ook: Zo ziet de oudste zoon van Trijntje Oosterhuis er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk