Wat een knapperd: zo ziet de zoon van ‘Ludo Sanders’ eruit

zoon Ludo

Hij heeft zijn looks niet van een vreemde

Wie aan Goede Tijden, Slechte Tijden denkt, denkt aan Ludo Sanders. Dit karakter wordt al jaren gespeeld door Erik de Vogel, die in 1996 zijn intrede deed in de populaire soap. Erik heeft al twintig jaar een relatie met GTST-collega en tegenspeelster Caroline de Bruijn, die de rol van Janine speelt. De twee kregen samen een dochter, Solane, maar Erik had ook al een zoon en een dochter uit een eerder huwelijk. 

De appel valt niet ver van de boom.

Vince de Vogel

Uit het eerste huwelijk van Erik de Vogel kwamen twee kinderen voort: dochter Alix en zoon Vince. En deze laatstgenoemde schuwt, net als zijn vader, de showbizz-wereld niet. Hij timmert namelijk hard aan de weg om een succesvolle rapper te worden. Eén ding is zeker: aan zijn goede looks zal het in ieder geval niet liggen. Wat een knapperd! Hieronder zie je hoe Vince eruit ziet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vince de Vogel (@vincedevogel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vince de Vogel (@vincedevogel)

Dochter Solane

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar de dochter van Erik en Caroline? Solane is onlangs 21 jaar geworden en plaatst regelmatig vrolijke kiekjes op Instagram. Zo nu en dan komt er ook een foto met haar moeder voorbij. Wij zien de gelijkenis wel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mama ❤️

Een bericht gedeeld door Solane Victoria de Vogel (@solanevictoria) op

Lees ook: Benieuwd naar de broer van Yolanthe? Zo ziet Xavier Cabau eruit

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress