Zussen Gordon doen boekje open over bruiloft: ‘Hij is heel emotioneel’

Gordons zussen waren naar Kaapstad afgereisd voor het huwelijk van het jaar

In het programma Gordon gaat trouwen… maar met wie?, gaat de 49-jarige entertainer op zoek naar de ware jakob. Naar verluidt zou de presentator ongeveer twee weken geleden het jawoord hebben gegeven aan één van de twee overgebleven kandidaten in Kaapstad. Met wie hij in het huwelijksbootje is gestapt, dat is nog even gissen.

Het is nog onbekend wanneer we precies weten met wie Gordon zich in het echt heeft verbonden.

Huwelijk van het jaar
In het realityprogramma Gordon gaat trouwen… maar met wie? gaat Gordon op zoek naar de man van zijn dromen. Samen met zijn familie en vrienden reist hij af naar Kaapstad om daar het jawoord te geven aan één van de twee overgebleven mannen. Vlak voor het huwelijk sprak Telegraaf VNDG met de zussen van Gordon, die openhartig over hun broer spraken.

Altijd al willen trouwen
“Hij heb jaren terug al willen trouwen, ik weet niet eens met wie”, grapt Marja Heuckeroth tegen Telegraaf VNDG. “Hij had een huwelijksaanzoek gedaan, maar dat liep allemaal in het honderd. De wens om te trouwen was er altijd al”, vertelt een serieuze Marja daarna. “Hij heb natuurlijk zeven broers en zussen boven hem die allemaal getrouwd zijn en gesetteld en dat wou hij ook. Hij wil die warmte ook, maar ja, hij is zelf ook niet al makkelijk.”

Ouders missen
In het realityprogramma staat de overleden moeder van Gordon ook centraal. Zo werd Gordon heel emotioneel toen hij een teken van zijn moeder kreeg. Ook zijn zussen laten weten dat de realityster nog veel moeite heeft met het verwerken van de dood van zijn moeder. “Hij is zo emotioneel”, vertelt Lydia Heukeroth. “Hij was altijd al een moederskindje, altijd al geweest. Zij is zeven jaar geleden helaas overleden. Het valt niet mee voor hem.”

Koudwatervrees
Wanneer wordt gevraagd of Gorden misschien wel koudwatervrees krijgt wanneer puntje bij paaltje komt, zijn de zussen het erover eens dat dat zomaar eens zou kunnen gebeuren. “Hij moet wel zijn hart volgen. Hij kan niet met iemand trouwen bij wie hij geen gevoel heeft. Dat heeft hij ook tegen ons gezegd.”

Of en met wie Gordon is getrouwd zal de tijd ons leren.

Lees ook: Gordon heeft naast een man nog een wens: ‘Ik wil graag een kind van mezelf’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf VNDG | Beeld: archief