Wat een verschil: Zo ziet het échte haar van Temptation Island’s Zwanetta eruit

Zwanetta heeft heel ander haar dan we dachten!

Het haar van Temptation Island‘s Zwanetta houdt de gemoederen al een tijdje bezig. Zo onthulde de verleidster eerder al dat de bos krullen die we zien in Temptation Island niet is hoe haar haar er van nature uitziet. Sinds die bekendmaking is Zwanetta op Instagram te zien met heel veel verschillende kapsels, maar hoe ziet haar haar er van nature dan wel uit? 

Haar échte haar is een wereld van verschil met die bos krullen.

Wisselende kapsels

Als verklaring voor haar steeds wisselende kapsels vertelt Zwanetta in haar story op Instagram: “Ik kan gewoon niet te lang met één soort kapsel lopen en om mijn eigen haar te laten groeien draag ik beschermende haar stijlen zoals vlechtjes extensions, pruiken.” Sinds Zwanetta die tekst plaatste is ze al met heel veel verschillende soorten kapsels gezien. Zo plaatste ze een foto waarop ze een blonde pruik draagt, maar ook rode vlechtjes zijn gezien.

Kaal

Er zijn mensen die nu suggereren dat Zwanetta kaal zou zijn en daarom zo vaak van kapsel wisselt. Dit wil de danseres gelijk de wereld uit helpen en ze plaatst daarom een foto van haar échte haar. Zwanetta is dus niet kaal, maar heeft stijl halflang haar. Het is prachtig, maar wel een heel groot contrast met de bos krullen die wij inmiddels van haar gewend zijn.

Do what makes YOU happy✨

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox Meyer (@zwanettameyer) op

Lees ook: Yana moest Temptation Island wél verplicht verlaten: ‘De situatie liep volledig uit de hand’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill Temptation Island