Déze sterrenbeelden hebben het beste gevoel voor mode

schoonvader pestkop

Aha!

Word je geboren met een goed gevoel voor mode? Volgens de astrologie wel! Of jij gek bent op unieke outfits en een tot in de puntjes verzorgde look hebt, staat al lang en breed in de sterren geschreven. Deze drie sterrenbeelden zijn het meest stylish.

Weegschaal

Dit sterrenbeeld staat bekend als een liefhebber van mooie dingen. Bovendien worden ze geleid door de planeet Venus en dat is niet voor niets de planeet van de schoonheid. Weegschalen hebben een sophisticated stijl, dat zie je niet alleen terug in hun kleding, maar ook in hun gedrag. Ze hebben alleen helaas wel vaak moeite met het maken van keuzes. Hierdoor brengen ze veel tijd voor de spiegel door en belanden ze geregeld in een outfit crisis. Elke Weegschaal heeft dus ‘de stoel’ in haar kleedkamer staan waar standaard een berg met kleding op ligt.  Tot slot heeft de Weegschaal oog voor detail. Mensen met dit sterrenbeeld kunnen bijvoorbeeld een heel gewone outfit dragen, maar op zo’n manier accessoires toevoegen dat ze zelfs in een simpele outfit nog de show stelen.

Stier

Het meest stijlvolle sterrenbeeld is volgens de astrologen de Stier. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor een Stier, en dat zie je terug in hun kledingkeuzes. Net als de Weegschaal, is een Stier ook een sterrenbeeld dat geleid wordt door Venus. Dit sterrenbeeld heeft dan ook de meest mooie items in haar kast hangen. Ze kan af en toe zelfs best een tikkeltje materialistisch zijn. Investeren in duurdere kledingstukken? Geen probleem, de Stier heeft het er graag voor over. Alles om stijlvol voor de dag te komen.

Leeuw

Leeuwen trekken in het algemeen graag de aandacht en dit zie je terug in hun outfits. Het zijn heuse stijliconen en ze zijn niet bang om de show te stelen wanneer zij op een feestje arriveren. Ze zijn niet vies van een beetje glamour en dragen dit met een flinke dosis zelfvertrouwen. De outfit van een Leeuw is vaak tot in de puntjes samengesteld; van nette schoenen tot bijpassende accessoires. Een Leeuw zal je dan ook niet gauw op een vlekje in haar kleding betrappen. Mocht dit wel zo zijn, gaat ze het liefst direct naar huis om iets anders aan te trekken!

Lees ook: Aha: zo vaak zou je je jeans moeten wassen

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Ze.nl | Beeld: Unsplash, Laura D Vargas