‘Ik kwam erachter dat mijn vriend twee kinderen heeft bij twee andere vrouwen’

kinderen vrouwen

Ze vertrouwt hem nu niet meer…

De 23-jarige Shelly* heeft eindelijk een leuke nieuwe vriend nadat ze uit een nare relatie is gestapt. Onlangs kwam ze echter tot een bijzondere ontdekking en nu twijfelt ze of ze nog wel bij haar nieuwe vriend wil zijn. Op Reddit doet ze anoniem haar verhaal.

Nieuwe vriend

“In oktober 2022 verliet ik mijn vriend van bijna drie jaar vanwege emotioneel en fysiek misbruik”, begint Shelly haar verhaal. Ze verhuisde naar een andere stad en kon opnieuw beginnen met haar leven. Een paar maanden later, in februari, ontmoette Shelly een nieuwe jongen: Wisse (23). “Hij leek perfect te zijn”, zegt ze. “Ik worstel veel met mijn mentale gezondheid en hij leek alles te begrijpen, raakte nooit gefrustreerd als ik het moeilijk had en zei dat hij me nooit pijn zou doen om iets waar ik geen controle over had. Wisse liet me beter voelen en leerde me ook van mezelf te houden.”

Afgelopen april werd hun relatie officieel en het leek steeds beter te gaan. “Wisse worstelt ook met zijn mentale gezondheid en ik heb hem geholpen om er weer bovenop te komen. Ik heb hem geholpen om een baan te vinden en om weer naar zijn therapieafspraken te gaan. Hij leerde al mijn vrienden en familie kennen en het leek er echt op dat ik me eindelijk veilig en gelukkig zou voelen bij iemand in plaats van constant op mijn hoede te zijn.”

Ontdekking

Toch bleek er een addertje onder het gras te zitten en kwam Shelly tot een ontdekking die haar deed twijfelen aan hun relatie. “Op een avond toen ik met hem naar de film ging, kreeg ik tijdens de film een Instagram-berichtje”, vertelt Shelly. “Ik opende het en zag dat het een berichtje was van zijn ex-vriendin die me liet weten dat hij twee verschillende kinderen heeft van twee verschillende moeders… Ook zei ze dat hij hiervoor geen alimentatie betaalde.” Shelly was enorm geschrokken van het berichtje, omdat Wisse hier niks over heeft verteld aan haar. “Ik zei Wisse dat ik de bioscoop wilde verlaten en ik confronteerde hem ermee. Hij zei dat hij het me uiteindelijk wel wilde vertellen, maar dat hij het nog niet durfde was omdat onze relatie nog redelijk nieuw was. Ook zei hij  dat hij van plan was zijn kinderen te helpen, maar dat hij eerst weer alles op de rit wilde hebben.”

Uit elkaar

Shelly vond dit allemaal maar moeilijk te geloven en besloot zichzelf in bescherming te nemen. “Uit woede zei ik dat hij me voorlopig even met rust moest laten. Toen ik eenmaal gekalmeerd was, hebben we erover gepraat en liet ik hem weten dat we beter vrienden konden zijn. Hij legde uit dat zijn kinderen nog weinig in zijn leven zijn, omdat ze allebei ver weg wonen”, vervolgt Shelly.

“Wisse is er kapot van dat ik het heb uitgemaakt en doet er alles aan om het tussen ons goed te maken, maar ik vertrouw hem gewoon niet meer. Ik heb nog steeds gevoelens voor hem, maar ik ben zo in tweestrijd en heb het gevoel dat ik hem aan het lijntje houd”, stelt Shelly. “Ik wil bij hem zijn en we zien elkaar op dit moment dus nog als vrienden, maar ik twijfel. Ik weet niet of ik een fout maak door hem nog steeds te zien. Moet ik bij hem blijven en hem nog een kans geven of hem verlaten?”, vraagt Shelly zich af. Wat vind jij?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naamu/ThrowRARomantica3000

Lees ook: ‘Ik ben niet uitgenodigd op de verjaardag van mijn beste vriendin’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels