‘Ik vond op mijn verloofdes telefoon een naaktfoto van zijn pleegzus’

naaktfoto

‘We waren onze bruiloft al aan het plannen’

Claudia* is vijf jaar samen met Bruno en sinds kort zijn de twee verloofd. Het vertrouwen is altijd goed geweest, maar onlangs had Claudia een vreemd onderbuikgevoel en heeft ze in Bruno’s telefoon gekeken. Daar vond ze tot haar grote schrik een naaktfoto van zijn pleegzus. Op Reddit vraagt ze lezers om raad.

Gezonde relatie

“Bruno en ik zijn al vrij jong een relatie begonnen”, begint Claudia. “We waren beiden op slag verliefd en dat is sindsdien niet meer weggegaan. Hoewel wij natuurlijk net als in iedere andere relatie ups en downs hebben gehad, is de vijf jaar dat we samen zijn eigenlijk vrij soepel verlopen. We hebben nooit echt vertrouwensproblemen gehad en hebben elkaar altijd gesteund in alles.”

Onderbuikgevoel

Toch werd dat een aantal weken geleden anders. “Ik kreeg ineens een heel vreemd onderbuikgevoel”, gaat Claudia verder. “Ik kon mijn vinger er niet op leggen, en heb het eerst even genegeerd. Maar toen ik erover na bleef denken heb ik tóch stiekem in zijn telefoon gekeken – met alle gevolgen van dien. Want ik vond een naaktfoto van zijn pleegzus in zijn telefoon. Hij had het in een mapje opgeslagen waarvan hij waarschijnlijk dacht dat ik het niet zou vinden.”

Twijfels

Claudia is ten einde raad. “We waren onze bruiloft al aan het plannen, en nu gebeurt dit. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Het spookt continu door mijn hoofd en ik ben allerlei scenario’s aan het bedenken. Ik wou gewoon dat ik het nooit gezien had en dat alles weer zoals eerst was. Ergens weet ik dat ik hem moet confronteren, maar dat weet hij ook meteen dat ik stiekem in zijn telefoon heb gekeken. Wat moet ik doen?” Wat zou jij Claudia adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam bigbabybear101.

Lees ook: ‘Mijn schoonmoeder wil dat ik voor haar schoonmaak terwijl ik hoogzwanger ben’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels

Bron: Reddit | Beeld: Pexels