‘Mijn vriendin kan geen weekend zonder me’

vriendin zonder me

Zijn vriendin wil niet dat hij een paar dagen weggaat

Tobias* is al een tijdje dolgelukkig met zijn vriendin Jackie. De twee zijn vier jaar samen en spenderen eigenlijk bijna geen dag zonder elkaar. Echter, Tobias wil binnenkort een weekendje weg voor zijn werk, maar dat ziet Jackie niet zo zitten. Op Reddit vraagt Tobias om advies.

Niet uit elkaar

Tobias vertelt dat hij binnenkort een weekendje weg gepland heeft staan met zijn collega’s. “Een paar weken geleden nodigde mijn baas al zijn werknemers uit om een weekend naar zijn huis aan het meer te komen.” Het is ongeveer 2.5 uur rijden voor hem, maar dat vindt Tobias niet zo’n probleem. Echter, Jackie wil niet dat Tobias gaat omdat ze het te ver weg vindt. “Mijn vriendin blijft maar zeggen dat ze niet wil dat ik ga, omdat ze me niet zo lang kan missen”, legt hij uit.

Advies

“We zijn al bijna vier jaar samen en zijn in die tijd maar vier dagen uit elkaar geweest vanwege een vrijgezellenfeest, dat drie jaar geleden al plaatsvond”, vervolgt Tobias. Hij probeert haar over te halen, maar Jackie wil echt dat hij thuisblijft. “Ik blijf zeggen dat alles goed komt en dat ze er een meidenweekend van moet maken”, zegt hij. Hij heeft het gevoel dat hij echt even afstand nodig heeft. “Ik weet gewoon niet wat ik moet doen, ik heb het gevoel dat ik niet meer mijn eigen persoon kan zijn en ik weet niet wat ik moet doen om haar uit te leggen dat ik echt graag een weekend weg wil”, aldus Tobias. Hij vraagt daarom om advies. Hoe kan hij Jackie het beste overhalen?

*Alle namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam FriitzMcGee.

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn schoonmoeder bemoeit zich met mijn trouwjurk’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels