Man: ‘Mijn vrouw liet me alleen in het ziekenhuis na mijn motorongeluk

motorongeluk

‘Ik zou alles hebben gedaan om bij haar te zijn als de rollen waren omgedraaid’

Jordi* heeft een heftig motorongeluk gehad en ligt nu in het ziekenhuis. Terwijl de man behoorlijk van streek is over wat er allemaal is gebeurd, ziet hij zijn vrouw veel te weinig. Zij laat hem alleen achter in het ziekenhuis, terwijl ze voor de kinderen zorgt en thuisblijft vanwege het weer. Op het forum Reddit vertelt Jordi dat hij hiermee zit.

Motorongeluk

“Ik heb eerder deze week een motorongeluk gehad”, begint de 35-jarige Jordi op het forum. “Ik had een klaplong, gebroken arm en been en gescheurde gewrichtsbanden in mijn knie. Daarmee lig ik nu al bijna een week in het ziekenhuis”, vertelt hij. “Mijn vrouw heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk, een meisje van 17 jaar en twee jongens van 10 en 5 jaar. Samen hebben we een kindje van 1 jaar oud”, legt hij uit. “Op de dag van het ongeluk kwam ze naar het ziekenhuis en bleef ze bijna de hele nacht. De volgende ochtend is ze naar huis gegaan.”

Thuis bij de kinderen

Sindsdien komt zijn vrouw amper in het ziekenhuis, en dat zit Jordi niet lekker. “Gisteren bleef ze maar tot het begin van de middag. Daarna ging ze naar huis en vandaag kwam ze helemaal niet, omdat het slecht weer was. Ze zei dat ze de kinderen niet alleen thuis wilde laten en daarom zelf ook thuisbleef.” Jordi vertelde haar eerlijk dat hij van streek was na alles wat hij heeft meegemaakt, en dat hij het niet fijn vindt om nu alleen in het ziekenhuis te liggen.

In voor- en tegenspoed

“Ik zou alles hebben gedaan om bij haar te zijn als de rollen waren omgedraaid. Ze zegt dat ze er zoveel mogelijk is geweest, en dat het niet eerlijk is om alle kinderen bij een oppas te ‘dumpen’. Als ik thuiskom zal ik ook veel hulp nodig hebben en dan moeten de kinderen volgens haar nog vaak genoeg bij familie of vrienden blijven, ook als zij werkt.” Jordi voelde zich in de steek gelaten op dat moment. “Ik vertelde haar dat het huwelijk er in voor- en tegenspoed is. Sindsdien is ze heel kortaf tegen mij. Wat moet ik doen?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naamu/Injuredandalone.

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn vriend poetst nooit zijn tanden’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels