Déze mensen kunnen het beste zoenen, althans volgens hun sterrenbeeld

zoenen

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

De eerste zoen met je kuspartner kan veel teweeg brengen, helemaal als die eerste zoen fantastisch is. Als je op zoek bent naar een nieuwe liefde is het alles behalve prettig als zijn of haar tong halverwege je keel hangt. Iemands sterrenbeeld kan veel over iemand vertellen, maar wist je dat het ook iets kan vertellen over iemands zoenkwaliteiten?

Deze drie sterrenbeelden zijn het beste in een potje tonghockey.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Degene die het beste is in interfacen? Dat is zonder twijfel de Schorpioen. Een zoen met een Schorpioen vergeet je niet snel; een kus van een Schorpioen zit vol passie. Hij of zij gaat op in het zoenen en dat merk je meteen.

Ram (21 maart – 19 april)
Als het aankomt op een propellertje draaien, weet de Ram precies wat hij of zij doet. Ze zijn impulsief en geven een hete tongzoen. Ze zijn bovendien erg avontuurlijk, dus een saaie kus zul je nooit van ze krijgen.

Maagd (23 augustus – 21 september)
Mensen met het sterrenbeeld Maagd weten precies wat ze doen. Ze hebben veel zelfvertrouwen en dat merk je zeker in hun zoen. Ze klungelen niet, maar pakken je stevig vast. Zoen je met een Maagd? Dan ben je verzekerd van een passionele zoen.

Lees ook: Vrouwen met deze drie sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle| Beeld: Pixabay