‘Ik vertelde mijn vrouw dat ze iets aan haar neus moet laten doen’

neus

‘Ik voel me nu enorm schuldig’ 

Tim (31) en Wendy (30) zijn drie jaar gelukkig getrouwd. Tim zou niets aan zijn vrouw willen veranderen, behalve haar onzekerheid over haar neus. Toen Wendy weer begon over haar lelijke neus vertelde Tim dat ze dan iets aan haar neus moet laten doen, maar dat viel niet in goede aarde bij zijn vrouw.

Onzeker

“Voor zolang ik me kan herinneren is mijn vrouw heel erg onzeker over haar neus”, deelt Tim op het forum Reddit. “Ze haat haar neus en heeft het er elke dag wel over. Als ik haar probeer gerust te stellen en haar vertel dat ze mooi is, wordt ze boos op me en zegt ze dat ik tegen haar lieg”, gaat de man verder. “Ik zou niets aan haar willen veranderen, behalve dan dat haar onzekerheid over haar neus verdwijnt”, deelt Tim. 

Neuscorrectie

“Twee weken geleden kreeg Wendy een loonsverhoging op haar werk. Toen ze me dit vertelde, had ze het er heel even over dat ze misschien een neuscorrectie overwoog. Nu heeft ze daar immers het geld voor. Ik zei haar dat als ze zo onzeker is over haar neus, en die onzekerheid zelfs haar mentale gezondheid beïnvloedt, ze dan inderdaad een neuscorrectie kan ondergaan.” Tim vervolgt dat zijn vrouw deze opmerking niet bepaald kon waarderen. “Ze raakte enorm overstuur en zei dat ik ‘nee’ had moeten zeggen tegen haar voorstel. Ze verliet het huis om naar haar moeder te gaan en is vannacht niet thuisgekomen.”

Tim laat weten dat hij zich schuldig voelt dat hij zijn vrouw verdrietig heeft gemaakt, maar geeft ook aan dat hij niet weet wat hij anders had kunnen doen. “Had ik maar weer tegen haar moeten zeggen dat haar neus niet lelijk is?” Wat zou jij de man adviseren? 

Tim* is niet echte naam van de man. Op het forum Reddit doet hij zijn verhaal onder de user name bcjskxnsjsi

Lees ook: ‘Was het verkeerd om mijn collega’s in de waan te laten dat ik getrouwd ben?’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels