Ken jij Brooke Logan nog uit The Bold and the Beautiful? Zó ziet zij er nu uit!

Herken jij deze prachtige vrouw nog na al die jaren?

The Bold and the Beautiful is misschien wel een van de bekendste en best bekeken soapseries van Amerika. De serie begon in 1987 en draaide in eerste instantie om de families Forrester, Logan en Spectra, later om de families Forrester, Logan en Marone. Meer recent is de aandacht verlegd naar de families Forrester, Logan en Spencer. De serie wordt maar liefst in 130 verschillende landen uitgezonden. 

Of Katherine Kelly Lang na al die jaren erg veranderd is? Wij vinden het wel mee vallen en vinden haar er nog steeds erg goed uitzien.

Katherine Kelly Lang
Katherine Kelly Lang vertolkt al sinds het begin van de soapserie de rol van Brooke Logan. Als we even omrekenen is dat dus al 30(!) jaar. Ze was 26 jaar toen ze begon aan de legendarische rol van Brooke Logan. In deze rol speelt ze voornamelijk de knappe, aantrekkelijke vrouw die achter de hele familie Forrester aangaat. Nu zijn we inmiddels 30 jaar verder en zijn we erg benieuwd hoe het met deze knappe blondine gaat.

Getrouwd en kinderen
Als we haar verleden induiken zien we dat ze tweemaal getrouwd is geweest. Sinds 1997 tot nu is ze getrouwd met Alex D’Andrea. Ze heeft met haar ex-man twee kinderen, Jemery Skott Snider van 27 en Julian Lang Snider van 25. Ook met haar man Alex D’Andrea heeft ze dochter Zoe Katrina D’Andrea die nu 20 is en heeft ze een stiefdochter; Danyelle Puschendorf D’Andrea van 26.

Nog even een throwback naar de begin jaren bij The Bold and the Beautiful:

Samen met haar man Alex D’Andrea:

Dit is hoe ze er nu uitziet:

 

Lees ook: Wie was ook zo verslaafd aan As The World Turns? Zó zien Lucinda en Lily Walsh er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill