Kerstliefhebbers opgelet! Déze bijzondere kerstballen wil je hebben

kerstballen

Voor wie is dit wel wat?

Bij sommige kerstliefhebbers pronkt er al lang een kerstboom in huis, anderen schaffen de dennenboom dit weekend pas aan. Veel mensen vinden het optuigen van de boom een van de leukste dingen van kerst. Maar elk jaar rest er weer de vraag: wat hangen we in de boom? De een houdt van een kerstboom die een en al kitsch uitstraalt en weer een ander houdt van eenheid. Waar je ook van houdt, deze bijzondere kerstballen mogen niet ontbreken.

Deze kerstballen zijn te leuk!

Kerst
Tijdens kerst nuttigen we graag een alcoholische versnapering. De ene keer is dat wijn en de andere keer kiezen we voor een wat sterkere drank, bijvoorbeeld Whiskey. Ben jij gek op kerst én ben je ook niet vies van een glaasje alcohol op z’n tijd? Dan zijn deze kerstballen gevuld met drank echt wat voor jou.

Whiskey-kerstballen
Lakes Distillery trok de stoute schoenen aan en besloot kerstballen met alcohol te combineren. Niet alleen biedt de brouwerij kerstballen die gevuld zijn met Whiskey, maar je kunt ze ook met wodka of een andere alcoholische drank vullen. Daarnaast kun je ook een pakket aanschaffen waarin ballen zitten die gevuld zijn met Salted caramel vodka of cinnamon-raspberry gin. Helaas zijn deze bijzondere kerstornamenten nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar alleen in het Verenigd Koninkrijk. Wellicht kun je deze bijzondere ballen binnenkort zelf maken?

Lees ook: Tony Chocolonely-fans opgelet: er is nu een limited editie kerstreep

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beaumonde | Beeld: Lakes Distillery